Колин Фарел - злодеят от Готъм сити със собствен сериал

  • Сподели:
Колин Фарел - злодеят от Готъм сити със собствен сериал

Пригответе се за още от Готъм сити!
Колин Фарел ще играе главна роля в сериала на HBO Max, базиран на Пингвина.

След касовия успех, с който се сдоби новият ''Батман'' в бокс офиса, HBO Max официално обяви плановете си за сериал, базиран на злодея - Пингвина, с участието на Колин Фарел.
Сериалът ще разшири света, създаден от режисьора Мат Рийвс във филма. Рийвс ще бъде изпълнителен продуцент на проекта, заедно с Фарел, Дилън Кларк и Лорън ЛеФранк, които също ще поемат и работата по сценария.

Очаква се екипът да проучи допълнително предисторията на Пингвина с истинското име Озуалд ​​Кобълпот или накратко Оз – и всички злодеяния, които той причинява върху Готъм.


В скорошно изявление Рийвс посочи:

"Колин избухна по такъв начин на екрана, пресъздавайки образа на Пингвина, че възможността да се потопим по-задълбочено в живота на този персонаж, ще бъде абсолютна тръпка".

От своя страна Фарел, който бе напълно неузнаваем в ролята на Пингвина, е развълнуван да влезе допълнително в кожата на този злодей Озуалд:

"Светът, създаден от Мат Рийвс за ''Батман'', е този, който гарантира по-дълбок поглед през очите на Озуалд ​​Кобълпот. Не бих могъл да бъда по-развълнуван да продължа това изследване, докато Оз се издига над мрака, за да се роди Пингвина.
Ще бъде добре да го върнем по улиците на Готъм - ей така, за малко лудост и хаос".

Сега, когато "Батман" спечели над 134 милиона долара във вътрешния боксофис по време на първия си уикенд от премиерата, изглежда, че Пингвинът ще се радва също на своя славен момент.