Концертите на Любо Киров „Целуни ме“ са в ТОП 3 на най-продаваните събития на български изпълнители

  • Сподели:
Концертите на Любо Киров „Целуни ме“ са в ТОП 3 на най-продаваните събития на български изпълнители

Над 10 000 души ще гледат концертите на Любо Киров само с предварително разпродадени билети във Варна, Бургас, Пловдив и София

Концертите на Любо Киров „Целуни ме“ са в ТОП 3 на най-продаваните събития на български изпълнители. Това показва класацията в една от популярните платформи за продажба на билети Eventim.

Другите български изпълнители, които допълват класацията, са Лили Иванова и „Ку-Ку Бенд“.
Над 10 000 души ще гледат концертите на Любо Киров само с предварително разпродадени билети във Варна, Бургас, Пловдив и София. Местата за финала на турнето, който ще бъде на 4 ноември в зала 1 на НДК, вече са изчерпани наполовина. 

„Истинското признание за артиста и за реалния интерес към него идва от това колко души вижда пред себе си, когато излезе на сцената“, коментира Любо Киров.

 

Той стартира ударно турнето си „Целуни ме“ с концерт в препълнения Летен театър във Варна на 21 юли. Последва Бургас на 3 август - отново предварително разпродадено събитие.

Следващата дата е в Пловдив на 9 август, а билетите за Античния театър бяха изчерпани седмици по-рано.
Турнето на Любо Киров носи името на новия му албум „Целуни ме“, който беше представен през април. Специални гости на концертите са ALMA, Михаела Маринова, Поли Генова и Стенли. 

Годината е изключително силна творчески за Любо Киров. През май тази година беше първият му мащабен концерт на сцената на легендарната британска зала Troxy в Лондон в присъствието на над 2000 души. В края на 2021 година пък Любо Киров направи музикално шоу на световно ниво в пълната зала „Арена Армеец“ в София. 

Любо Киров е един от най-големите български музикални артисти, но той събира в себе си и много други таланти. Автор е на текстовете на десетки песни за други изпълнители, превърнали се в хитове.

Той е композитор, инструменталист, художник и продуцент. Носител е на редица награди - за най-добър изпълнител, за най-добра песен, за музика, за най-продаван албум и др.

Любо Киров влиза и в класацията на Forbes България, като една от 70-те най-влиятелни личности в страната. Концертите и клубните му участия остават в сърцата на публиката с неповторимата си атмосфера на живо. Той е и ментор във втори пореден сезон на „Гласът на България“.