''Красиво бедствие'' разглежда по атрактивен и достъпен начин темите за любовта

  • Сподели:
''Красиво бедствие'' разглежда по атрактивен и достъпен начин темите за любовта

На 14 април страстите ще избухнат в кината с горещата екранизация на световния бестселър на Джейми Макгуайър Красиво бедствие.
Лошото момче Травис Мадокс (Дилън Спраус) е точно това, което първокурсничката Аби Абърнати (Вирждиния Гарднър) иска… да избегне.

Нощем той участва в нелегални боеве, за да печели пари, а през деня е колежанският разбивач на сърца. Но Аби не желае да има нищо общо с Травис и привидно е напълно неподвластна на чара му.

Тази липса на интерес от страна на Аби привлича Травис, който решава да я спечели като ѝ предложи облог: Ако той загуби следващия си боксов мач, няма да прави секс в продължение на месец, но, ако спечели, Аби трябва да се премести да живее с него в апартамента му за същия период от време. Травис обаче няма никаква представа, че мрачното минало на Аби е напът да изплува на повърхността и може би той най-накрая ще срещне достоен съперник.   

Сексуално заредена романтична история за привличането между противоположностите, Красиво бедствие разглежда по атрактивен и достъпен начин темите за любовта, ревността и принадлежността, и ще допадне както на почитателите на популярния роман на Джейми Макгуайър, така и на тези, които просто търсят по-различно, любовно киноразвлечение за началото на пролетта. 

Красиво бедствие ще ни сполети от 14 април само в кината.