Крис Норман с два концерта в Пловдив и София

  • Сподели:
Крис Норман с два концерта в Пловдив и София

Осем години след последното гостуване на Крис Норман в България, той отново идва за да изнесе два концерта по покана на Радио 1 и Симфоникс. На 20-май, гласовитият екс вокалист на легендарната група "Smokie", ще се качи на сцената на Античен театър, Пловдив, а  ден след това, на 21-ви май, той ще бъде отново в Зала 1 на НДК, София. 

Най-заклетите му фенове имат шанса да го видят, вероятно за последно в европейско турне. Гласът на "Smokie" идва, за да представи последния си албум с бенд от 10 човека и с обещание да има много рок, но и акустични изпълнения, за да чуем неостаряващите хитове "Midnight Lady" и "Living next door to Alice".
 
Билети за концертите в София и Пловдив може да намерите в мрежата на ePay GO . 

Любимецът на поколения българи Крис Норман е подготвил микс от най-добрите си изпълнения – както негови самостоятелни, така и хитове на "Smokie". Някои изпълнения ще са изцяло в акустични версии, а други пък – класически здрав рок.

Когато през 1982 г. група “Smokie" се разпада, Крис записва и първия си соло проект – "Rock Away Your Teardrops". Следва сингълът "Midnight Lady", специално написан за певеца от небезизвестния немски продуцент Дитър Болен и става платинен в цяла Европа. 

Успехът му продължава неспирно и до 1998 г. записва цели осем албума. Крис Нормън изпълнява хитове от времето си със "Smokie" с личния си бенд, с който идва и в България. Британският певец, популярен както с песните на групата, така и със силните си солови парчета, ще посети страната ни като специален гост на Радио 1.

Радио 1 е радиото, по което можете да чуете всички любими класически хитове. За повече информация за концерта слушайте Радио 1 на ефирните честоти, онлайн през официални сайта на медията www.radio1.bg или чрез мобилното приложение radioplay.bg.
 
Организатор СИМФОНИКС и медиен партньор РАДИО 1.