Легендарният Armin Van Buuren в София на 30 август

  • Сподели:
Легендарният Armin Van Buuren в София на 30 август

В края на лятото в София пристига петкратният носител на титлата „Най-добър диджей в света“ и категоричен любимец на българската публика Armin Van Buuren. Сетът му на 30 август на Арена София (Столичен Колодрум) е част от концертната поредица на Fest Team – Sofia Solid 2024.

Сензационният холандец застава зад пулта на сцената в Борисовата градина на 30 август, скоро след издаването на последния си албум. „Breathe In“ излезе в началото на 2024 за собствения лейбъл на артиста, Armada Music – най-големият независим лейбъл за танцова музика в света и носител на множество отличия „Best Global Record Label“ от International Dance Music Awards и Топ 10 на „Label Of The Decade“, класацията на Mixmag. Деветият албум на Armin Van Buuren е силно свързан с медитацията и важната роля, която тя играе в живота на артиста. „Breathe In“ е продължение на „Feel Again“ и отбелязва следващата глава във вдъхновяващата кариера на холандеца като излъчва позитивизъм, непредубеденост и единство. Албумът е празник на живота и напомня как музиката и дансингът продължават да обединяват хората.

Роден в Холандия, Armin се увлича по електронните звуци още от малък, а на 14 - вече започва и да прави музика. Предаването му A State of Trance печели наградите за „Най- добро радио шоу”, а самият Armin е обявен за DJ номер 1 в DJ MAG Top 100 пет пъти.

Многобройните му участия включват култови места като хотел Ushuaïa Ibiza Beach Hotel, клуб Hï Ibiza и много други и фестивали като Tomorrowland (Белгия), Electric Daisy Carnival (Лас Вегас, Ню Йорк), Untold Festival (Румъния), Ultra Music Festival (Маями) и събития из целия свят. Armin е и първият соло артист от денс музиката, който оглави Madison Square Garden и безспорно – диджеят, който промени представите на българската и световната публиката за парти преживяване със зрелищните си спектакли.

Сетът му в София е част от турнето му за 2024, което включва хедлайн сетове на Tomorrowland, Ultra фестивалите в Маями (САЩ), Сантиаго (Чили), Лима (Перу) и изданията в Австралия, SAGA Festival, Parookaville и др.