Любо Киров с грандиозен концерт на рождения си ден

  • Сподели:
Любо Киров с грандиозен концерт на рождения си ден

Любо Киров направи грандиозен концерт в зала „Арена Армеец“ на рождения си ден – 26 октомври. В музикалното шоу, продължило повече от два часа, публиката пя в един глас с изпълнителя всичките му хитове, както и съвсем нови негови песни. По време на концерта на огромна стена беше излъчвана мултимедия, специално създадена за събитието.

Концертът започна с „Всички пътища“. Последва „Целуни ме“, която даде и името на събитието. Публиката чу още от любимите си песни, сред които „Както преди“, „Има ли цветя“, „Alright”, „Ще те намеря“, „Тя“, „Още от теб“, „Заедно“, „Мога“. На сцената до Любо Киров се качиха маестро Живко Петров, АКАГА, Мария Илиева, Михаела Маринова, Стенли, Графа, Орлин Павлов и Иван Лечев.

За първи път пред публика Любо Киров изпълни песента „Усеща се сила“, като част от биса на концерта. Дебют на живо направи и общата му песен със Стенли „Където няма време“. Финалът на концерта остана запомнящ се с изпълнението на „Знам“ пред публика на крака.

На рождения си ден Любо Киров даде сцена на двама души от своя отбор в „Гласът на България“. Атанаска и Сонай подгряха концерта с изпълнения на „Shallow“, „Бягство“ и „Someone You Loved”.

Събитието беше първото от такъв мащаб след въвеждането на новите противоепидемични мерки. Публиката влизаше след представяне на „зелен сертификат“ за поставена първа доза, завършен ваксинационен курс или преболедуван COVID-19. Друг документ, с който се осъществяваше влизането, беше резултат от PCR или бърз антигенен тест. За удобство на посетителите на място беше разположена и мобилна лаборатория с няколко пункта.