Любо Киров събира фенове и приятели за премиерата на видеото ''Восъчен герой'' на живо

  • Сподели:
Любо Киров събира фенове и приятели за премиерата на видеото ''Восъчен герой'' на живо

Събитието ще бъде на 2 юли, като част от Sofia Summer Fest, входът е свободен

Любо Киров събира фенове и приятели, за да представи видеото към новата си песен „Восъчен герой“. Премиерата ще бъде на 2 юли в рамките на събитието Sofia Finest 2023*, като част от Sofia Summer Fest, Южен парк II, зад музея „Земята и хората“. Точно в 21:00 часа всички, дошли на място, ще изгледат за първи път на живо видеото, което е дело на режисьора Валери Милев. Вратите ще бъдат отворени в 20:00 часа, а входът е свободен.
„Восъчен герой“ е абсолютно различно нещо, което се случва в моята кариера.

Това е модерно рок парче, което ще изненада някои, други ще бъдат много щастливи, че намират новия Любо Киров. Рок музиката винаги е била в мен, но много малко хора знаят, че това е така“, сподели Любо Киров.

За първи път той изпя песента пред публика по време на наградите на БГ Радио тази година и реакцията на феновете логично доведе до реализирането му като сингъл (издава „Вирджиния Рекърдс“) с видео към него.

„Искам да благодаря на всички, които ме направиха толкова смел да показвам все повече от себе си. Благодаря на моите фенове, които са част от големите концерти, от турнетата, с които се срещаме на живо. Обещавам ви, че „Восъчен герой“ ще е част от „Турне 2023“, добави още Любо Киров.

Големите концерти започват с две дати в Пловдив - на 2 и 3 август в Античния театър. Следват летните театри в Бургас, Варна, Стара Загора, Велико Търново и Русе, а в София концертите ще бъдат в две поредни вечери в зала 1 на НДК. Предстои добавянето на още дати. На сцената с Любо Киров отново ще бъдат Голямата банда и много гост-изпълнители.

Ето градовете и датите от Турне 2023:
Пловдив, Античен театър, 2 август (разпродаден)
Пловдив, Античен театър, 3 август
Бургас, Летен театър, 10 август
Варна, Летен театър, 20 август
Стара Загора, Летен театър, 23 август
Велико Търново, Летен театър, 1 септември
Русе, Летен театър, 08 септември 
София, зала 1 на НДК, 8 ноември
София, зала 1 на НДК, 9 ноември 

„Турне 2023“ на Любо Киров е най-продаваното събитие към момента в класацията на една от популярните платформи за продажба на билети Eventim. 
Годината започна изключително успешно за Любо Киров. Албумът му „Целуни ме“ стана най-продаван (на физически носител) за 2023-та. 

Той беше един от големите победители на Годишните музикални награди на БГ Радио – със статуетки за „БГ албум“ и „БГ изпълнител“. 
В края на март Любо Киров беше удостоен с награда „Икар“ в категория „Атракционно и сценично изкуство“ за приноса му в музикално-сценичното изкуство. 
Той получи и отличието „Златно перо“ за принос към българските култура и изкуство. 

В началото на февруари песента му „Усеща се сила“ беше отличена в първите Годишни награди на Националната музикална класация БНР Топ 20 с най-висока оценка от селекционния екип на радиото. Той беше и сред артистите с открояващи се постижения и ярко присъствие в музикалния живот през 2022, включващи албума "Целуни ме", впечатляващия едноименен концерт в зала "Арена Армеец", както и националното музикално турне. 

Поредна година той отново е в класацията на престижното списание Forbes „Топ 70 на българските знаменитости“, което го постави на най-предно място, като музикален изпълнител. 

*Sofia Finest 2023 е второто издание на знаковото събитие за коктейли и градска култура. То има за цел да представи най-новото от бар културата като представя на едно място ключови брандове с техните специални коктейли.

Тази година слоганът на събитието е "Ако животът беше коктейл от..." и във всеки един от трите дни (30 юни, 1 и 2 юли) е подчинен на различна под-тема: изкуство, музика и пътешествия. По време на събитието всички посетители ще могат да се насладят на специална изложба с четирима ключови артиста, шоу с кокили, селекция от DJ музика, концерти, истории на пътешественици, бордни игри, специална QUIZ игра с награди, както и рисуване с вино за любители.

Вижте повече на www.sofiafinest.bg или във Facebook страницата: https://www.facebook.com/sofiafinest