Мария Бакалова с екслузивно участие във второто издание на семинара за тийнейджъри TEEN POWER

  • Сподели:
Мария Бакалова с екслузивно участие във второто издание на семинара за тийнейджъри TEEN POWER

Събитието, което спечели приза “Събитие на годината за 2021“, отново събира на едно място 10 от най-успешните и обичани личности в България с техните 
вдъхновяващи истории. Остават броени часове до дългоочакваното второ издание на Teen Power 2.0, който тази е под надслов Бъдещето принадлежи на теб! и ще се проведе на 4 юни, събота, от 11 ч. в Международното висше бизнес училище на ул. Винсент Ван Гог N7 в София. 

В рамките на 6 часа, на сцената на Teen Power, ще се качат продуцентът Маги Халваджиян, европейският рекордьор по кайтсърф Никола Абаджиев - Коки, 
сноубордист N1 на България – Радо Янков, създателят на Usha.se Дарин Маджаров, един от най-успешните български актьори навън – Юлиан Костов – познат от хитовия сериал на Netflix – „Shadow and bone” и партньор на Мария Бакалова, която ще се включи в деня на своя рожден ден с ексклузивно видео послание към младите хора в България.

В Teen Power 2 „влизат“ още човекът, който запали цяла България да събира капачки с инициативата „Капачки за бъдеще“ Лазар Радков и Антони Христов – 18-години художествен директор на Pixar и днес основател на академията за видео игри и анимация ARC Academy. Сред участниците в Teen Power е и Максим Иванов, който прекоси Атлантическия океан само на 16 години заедно със своя баща с гребна лодка, която двамата сглобяват сами. Освен своята изключителна история по пътя на една мечта, Максим ще покаже на живо лодката НЕВЕРЕСТ, която ще акостира пред сградата на ивента в деня на ивента. 

Събитието, което е посветено на младите хора на възраст от 13-19 години, е разделено на три тематични модула – „По пътя към мечтите“, „Талантът като възможност и ограничение“ и „Животът извън зоната на комфорт“. Във всеки от модулите младите хора ще имат възможност да се докоснат до вдъхновяващите истории на лекторите, както и да зададат своите въпроси към тях. 

Водещ на събитието е кинорежисьорът Крис Захариев, който бе сред лекторите в първото издание на Teen Power през 2021 г. А ко-водещи на Teen Power 2.0 отново ще бъдат представители на тийнейджърите. Teen Power 2.0 ще открие зам.кмета на Столична община г-н Мирослав Боршош, а Столична община ще представи младежката си програма „Академия за визионери“.