Maroon 5 стартират турне в Обединеното кралство и Европа през 2023 г.

  • Сподели:
Maroon 5 стартират турне в Обединеното кралство и Европа през 2023 г.

По повод последния си албум JORDI, групата Maroon 5 (Adam Levine, Jesse Carmichael, James Valentine и Matt Flynn) обяви датите на предстоящото си турне, коeто през 2023г. ще обиколи Европа и Великобритания.  

Maroon 5 ще прекарат почти месец в Европа, започвайки с концерт в красивата столица на Португалия Лисабон на 13 юни. По време на тура бандата ще зарадва тълпите от фенове с изпълнения на фестивалите Prague Rocks, Tinderbox в Дания и Main Square Festival във Франция, преди да триумфира в лондонската арена O2.

Билетите ще бъдат пуснати в продажба този петък (18 ноември). Наскоро Maroon 5 потвърдиха и нова резиденция в Лас Вегас през 2023 г., която започва на 24 март и ще продължи през месеците март, април, юли и август. 

JORDI, седмият студиен албум на Maroon 5, бе издаден през 2021 г. и включва хитовите сингли "Nobody's Love", "Memories" и "Beautiful Mistakes”, в колаборация с рапърката Megan Thee Stallion. Още с премиерата си песента попада в Топ 20 на класациите Billboard Hot 100, Top 40 и Adult Contemporary.

Дати: 
Jun 13 – Lisbon, PT – Passeio Marítimo De Alges
Jun 15 – Madrid, ES – Wizink Center
Jun 16 – Barcelona, ES – Palau Sant Jordi
Jun 21 – Prague, CZ – Prague Rocks
Jun 23 – Odense, DK – Tinderbox
Jun 25 – Nijmengen, NL – Goffertpark
Jun 27 – Berlin, DE – Waldbühne
Jun 29 – Paris, FR – Paris La Défense Arena
Jun 30 – Arras, FR – Main Square Festival
Jul 3 – London, UK – The O2