Metallica пренасят турнето си М72 на големия екран

  • Сподели:
Metallica пренасят турнето си М72 на големия екран

Metallica се завръщат на големия екран през август. Световното им турне M72 излиза в избрани киносалони по целия свят само за 2 вечери и ще бъде излъчено на живо от стадиона AT&T в Арлингтън, Тексас.

Двете последователни шоута, No Repeat Weekend, представят напълно различни сетлисти с общо 30 песни от кариерата на Metallica - от класиката Kill 'Em All от 1983 г. до 12-я им студиен албум 72 Seasons. Билетите за глобалното киносъбитие влизат в продажба от 1-ви юни.

В България партньор на организаторите Trafalgar Releasing е Cinema City, които ще посрещнат българските фенове за още 2 незабравими прожекции на 19 ти и 21-ви август. 

Най-новият албум на Metallica 72 Seasons бе издаден на 14-ти април и е първата колекция на бандата след Hardwired...To Self-Destruct от 2016-та година.

Продуценти на проекта са известният звукорежисьор и близък приятел на групата Greg Fidelman и както обикновено - James Hetfield и Lars Ulrich. С продължителност от 77 минути, 12-траковият запис посяга към музикалното миналото на Metallica, пораждайки спомени за най-ранните ѝ парчета. С 72 Seasons легендите разчупват фасадата на метъл яростта и търсят собствената си истина. 

72 Seasons на Metallica излиза и се разпространява на българския музикален пазар от Анимато Мюзик и Universal Music Group, с медийната подкрепа на радио Радио 1 Рок и Dir.bg.