Мейси Грей се завръща в България

  • Сподели:
Мейси Грей се завръща в България

Американската мултиплатинена изпълнителка, авторка на песни, продуцентка и актриса Мейси Грей ще зарадва българските си фенове по време на предстоящото си европейско турне The Reset Tour.

 

Концертът по покана на BGTSC ще се състои на 26 октомври, а мястото е зала 1 на НДК. Суперзвездата ще пристигне у нас със своята тур банда The California Jet Club, с която ще представят новият студиен албум на Мейси Грей, озаглавен The Rese”. Билетите за концерта влизат  в продажба в мрежата на Еventim от днес. Ценовите категории са от 60 до 120 лева, в зависимост от местоположението в зала 1 на НДК.

Албумът Reset e продуциран от Tommy Parker и представя Мейси Грей в най-добрата й лирическа и вокална светлина. Песните се отличават с изключително разнообразие – от чувствената интимност в пилотния сингъл Thinking of You, през епичната оркестрална балада You Got Away до натрапчивото  жизнерадостно “Every Night” (с гост – рапърът Maino).

След 10-те предишни студийни албуми, пет от които с номинации за Грами (и една спечелена награда), Reset се отличава с това, че в създаването му се включват музикантите, с които Мейси Грей пътува по турнета: барабанистът Tamir Barzilay, кибордистът Billy Wes и басистът Alex Kyhn. Групата, която е своеобразна расова/културна смесица, обединена от звученето на музиката, получава собствено име – The California Jet Club. Всеки един от тях дава своя принос към продукцията като мултиинструменталист, съавтор и бек вокал. Триото обгръща със звученето си по неповторим начин блестящите вокални изпълнения на Мейси.

На концерта в София през есента, Мейси Грей и The California Jet Club ще зарадват българската публика както с песни от албума Reset, така и с най-известните и емблематични хитове на известната певица.