Миро събира всичките си хитове във великолепен албум

  • Сподели:
Миро събира всичките си хитове във великолепен албум

Изпълнителят празнува ''46'' с премиерен концерт в София. 

Всяка от песните му е „печат“ не само в душата на публиката, но и в историята на българската поп музика. Той е притежател и на най-емоционалния вокал на музикалната сцена у нас, създател на някои от най-вълнуващите и любими мелодии и текстове, с талант и присъствие, които са му спечелили заслужено място на върха.   

Като тръгнем от „Някога преди“ – първото му самостоятелно парче след „Каризма“, минем през „Губя контрол, когато“, „Август е Септември“, „Убиваме с любов“, „Гълъбо“, „Печат от моята душа“, „Очите“, „Сувенир“, „Върха на планината“ и стигнем до „Повече“ – дуетът му с ALMA, който стана любим на милиони българи, Миро може да се похвали само с песни – съкровища. Всички чакаме от години изпълнителят да събере тези бижута на едно място. 

Подаръкът е налице – сборен албум със заглавие, което хем маркира времето, хем бяга от него. „46“ на Миро е албум, събрал някои от най-красивите български песни и един нов трак – „Отначало“, който ще излезе с видео през май.

„Благодаря ви, че сте с мен! С „46“ прегръщам и освобождавам миналото и започвам отначало. Този албум е благодарност за всичко, което е било и всичко, което предстои“, споделя Миро.

Днес, 28 април, Миро ще отбележи премиерата на „46“ с концерт в Pirotska 5 Event Center, билетите за който бяха разпродадени. На сцената с него ще бъдат страхотните музиканти от SoulBMoll, а водещи на събитието ще са Ники Кънчев и Атанас Стоянов. 

Албумът „46“ с най-доброто от Миро излиза от „Вирджиния Рекърдс“ по лиценз на „Емма Мюзик“ с медийната подкрепа на БГ Радио.