МОЛЕЦ представят концерт в зала 1 на НДК

  • Сподели:
МОЛЕЦ представят концерт в зала 1 на НДК

Група МОЛЕЦ и лейбълът ДРУГО представят първият си изцяло акустичен концерт в емблематичната зала 1 на НДК. Този уникален музикален спектакъл ще представи армия от виртуозни музиканти, които ще преобразят познатите инструментали в едно разпалено от живи инструменти, интимно изживяване.

МОЛЕЦ, стъпвайки за първи път на сцената на зала 1 на НДК, представят най-задушевното си концертно преживяване. Със своите прочувствени текстове и емоционални послания, МОЛЕЦ и бендът им са подготвили аранжименти, които за първи път ще прозвучат на голямата сцена. МОЛЕЦ канят всеки, който е бил докоснат от техните послания, за да ни отправят на дълбоко, лично пътешествие, на предстоящият им концерт в София.

Едва 3 месеца след публикуването на “АЛБУМ”, той ще прозвучи в изцяло нова светлина, благодарение на невероятния музикантски екип - Мартин Профиров - барабани, Жеко Жеков - китара, Алекс Валенсуела - пиано, Ернесто Валенсуела - китара / беквокали, Калина Андреева - контрабас, Роби Николов - китара / беквокали, Пламена Християнова - перкусии, Гален Николов - саксофон

В сърцето на музиката на МОЛЕЦ лежи търсенето на същност, красота, смисъл и упора. Чрез своята емоционално наслоена музика, те докосват всяка нишка на общочовешкото преживяване. Техните песни допират дълбините на душата и остават отпечатък във всеки слушател, независимо предхождащият му път, възрастта или музикалните му предпочитания. И сега повече от винаги, придружени от 8 музиканта, музиката им ще зазвучи по-живо от всякога.

"Обичам музиката и обичам музиката да ме води. Така и създадохме това преживяване, което ни очаква в зала 1 на НДK. Всеки инструмент ще диша, всяка нота с толкова наситеност. А най-важното е, че всеки музикант добавя толкова много към дълбочината на историята във всяко парче. Много специален концерт ще е за нас и всеки, който присъства.", каза Крис от МОЛЕЦ. "Не мисля, че има по-добър начин да се свържем с всеки, който чувства музиката ни освен с акустичният звук и дълбочината, която носи. За мен това е голотата в изкуството ни.", допълни Юли.

Билети за този емоционално зареден концерт спектакъл, започват на цена от 40 лева и са достъпни ексклузивно чрез мрежата на Bilet.bg. Поради бързото разпродаване на билети на всички концерти на групата следва да се закупят билети своевременно, за да се гарантира присъствието на това наистина специално събитие.