Молец превземат сцената на Франкофоли с чувствени песни и майсторска лирика

  • Сподели:
Молец превземат сцената на Франкофоли с чувствени песни и майсторска лирика

Молец са второто българско име, което се качва на сцената на Франкофоли тази година. След присъединяването на поп звездата Миро като част от програмата на 17 юни, и бг хитът на годината – Молец, потвърдиха участието си на френския фестивал. Сетът на атрактивния дует официално ще бъде първото изпълнение на първия фестивален ден - 16 юни, на голямата сцена на Гребната база в Пловдив. 

Крис и Юли (Кристиян Макаров и Юлиян Славчев) са на сцената от малко повече от година, но успехът им вече е неоспорим. Те са изпълнителите с най-много номинации от Годишните Музикални Награди на БГ Радио, които ще се проведат на 27 май в Пловдив. Молец се появяват внезапно през 2020 г. и успяват светкавично да влязат в душите на много и различни поколения, препълват зали и разпродават концертите си, а на участията им редовно се извиват опашки.

Днес са на път да представят своя първи албум с голямо турне в шест града в страната.
Творчеството им носи българската музика в много различна посока – стилът им е нов за родната сцена, но вече любим за мнозина - трап бийтове в R&B стилистика с дълбоки поетични текстове. 
На 16 юни, в първия ден от най-големия международен фестивал с франкофонска енергия, ще видим елегантната и мистична Имани, брилянтната LP, слънчевия дует Bon Entendeur и любимката на българската публика Елена Папаризо.

Припомняме, че билетите са в мрежата на EVENTIM на https://bit.ly/FrancofoliesPlovdiv2023, в ЕPAYGO - Билети и Събития на https://bit.ly/Francofolies2023 и на касите на EasyPay в цялата страна.
Последни новини и програмата по дни за фестивала е на:
www.francofoliesbg.com и https://www.facebook.com/francofoliesbg. 

Билети за Франкофоли се продават още и в Гърция, Румъния и Хърватска: