Може ли Тъмният рицар да възкръсне отново? 

  • Сподели:
Може ли Тъмният рицар да възкръсне отново? 

Крисчън Бейл сподели, че отново би носил наметалото и маската на Батман, но само ако Кристофър Нолан се върне обратно в режисьорския стол. 

48-годишният актьор, който изигра популярния герой в трилогията на ''Dark Knight'', каза, че въпреки някои слухове, никога не е бил помолен да се върне в ролята. 

''Не. Никой никога не ми го е споменавал. Никой не е повдигнал темата. Но ако Нолън иска да разкаже тази история с мен, бих участвал", каза той в интервю за Variety. 

Въпреки това, ако Нолан се обърне към него с предложение да се превъплъти още един път в Брус Уейн, Бейл ще приеме на драго сърце възможността.

Бейл и Нолан работиха заедно по ''Batman Begins'', ''The Dark Knight'' и ''The Dark Knight Rises''. Последните два филма спечелиха над 1 милиард долара всеки в боксофиса. 

Тазгодишният филм за Батман спечели повече от 770 милиона долара по целия свят, тъй като хиляди хора се стичаха в кино салоните, за да го видят. А самото изпълнение на Робърт Патисън в ролята, също помогна на "The Batman" да се издигне до впечатляващи висоти.

Бейл добави: "Робърт е абсолютно прекрасен актьор."

Това лято обаче предстои да видим Бейл в кожата на злодей и по специално Гор - Богът касапин от филма "Тор: Любов и гръмотевици", чиято премиера е на 8 юли.