Наближава турне 2024 на Молец

  • Сподели:
Наближава турне 2024 на Молец

Първата половина на 2024 г. беше наситена с успехи за най-обичаната българската група МОЛЕЦ. Втората половина на годината продължава с турне на МОЛЕЦ и лейбълът ДРУГО, включвайки и най-амбициозния им спектакъл до момента, а именно финалът на турнето в зала „Арена София“. Началото на турне 2024 ще бъде поставено в „Античен театър“ Пловдив на 15 август, ще продължи в „Летен театър“ Велико Търново на 17 август, след което групата продължава към „Летен театър“ Варна на 13 септември. Грандиозният финал ще настъпи в зала „Арена София“ на 21 ноември.

От началото на годината МОЛЕЦ затвърдиха позицията си на най-големия фаворит на публиката с 4 статуетки от наградите на БГ Радио, представиха си новото ЕР “ВЧЕРА” и късометражният филм, който го съпроводи. Разпродадоха концерти в Берлин, Виена и Лондон, включително и акустичен концерт в зала 1 на НДК.

Крис, Юли и целият им екип продължават годината с едно пътешествие в три български града, което ще представи на публиката живи инструменти, хореография и декори в допълнение към емоционалното творчество на МОЛЕЦ.

Подготвили сме няколко грандиозни изненади на това турне! Никога не съм присъствал на подобна продукция. Мисля, че всички ще го помним дълго време.”, споделя Крис Макаров по повод предстоящото турне, а Юли Славчев добавя: “Спомням си първия ни разговор за Турне 2024. Звучеше като нещо толкова далечно, като разговор между две деца, които си говорят какви ще станат като пораснат… А ето, че пораснахме.”
Момчетата си спомнят и думите на Ернесто Валенсуела (неразделна част от групата) на 27.04.2022 г., няколко часа преди първия някога концерт на група МОЛЕЦ: “Това е скромното начало на Молец. Молец един ден най-вероятно ще свирят на най-голямата арена на България. Предсказание, предсказание…