''Не казвай сбогом тази нощ'' – Орлин Горанов с нова песен и видео към нея

  • Сподели:
''Не казвай сбогом тази нощ'' – Орлин Горанов с нова песен и видео към нея

Орлин Горанов направи премиера на новата си песен „Не казвай сбогом тази нощ“ и на видеото към нея. Създадена и записана още през 2016 година по покана на композитора Ивайло Терзиев, сега тя стига до широката публика.

„Много е важно да усетя песента, да я почувствам своя. Да се свържа с текста, да си представям картини, докато я слушам и да ме кара да мечтая! Така беше и с тази, дойде при мен, като топъл летен дъжд. Влюбих се в нея още от първото слушане. И какво по-хубаво от това да не си казваме СБОГОМ?“, споделя Орлин Горанов. 

Звученето на „Не казвай сбогом тази нощ“ е нежно, вълнуващо, завладяващо, подчинено на характерния стил на пеене на Орлин Горанов. На това цялостно усещане и вдъхновение стъпва Jeason Brad Lewis, който е режисьор на видеото. За него той избира актрисата и модел Диляна Попова в ролята на Мечтанието.

„Исках Диляна да бъде мисъл. Мисълта за красивата жена, която срещаш на улицата и в която се влюбваш. След това да те преследва навсякъде във всичко, което правиш, да изпълва дните ти, да те усмихва, натъжава, вълнува. Диляна Попова е изключителен професионалист, за първи път работим заедно и съм запленен от възможностите ѝ“, разказва режисьорът.

„Не казвай сбогом тази нощ“ ще бъде част от предстоящия албум на Орлин Горанов, който се очаква да излезе тази година. 2024-а е знакова за творчеството му, тъй като ще отбележи и „50 години магия на сцената“ с турне в страната и концерт-спектакъл на световно ниво в зала 1 на НДК на 19 ноември. Един от любимите изпълнители на българската публика ще я зарадва с концерти в шест града, а кулминацията ще бъде в София.

Музикалните събития стартират от Пловдив на 26 юни, следват Шумен на 28 юни, Велико Търново на 5 август, Плевен на 6 август, Стара Загора на 9 август, Варна на 6 октомври и София на 19 ноември.

Орлин Горанов ще изпълни едни от най-популярните си песни, поднесени по съвременен начин – с нови концертни аранжименти, специално създадени за поредицата музикални събития. Цялостното музикално преживяване ще бъде допълнено от пищна сцена, специални визуални ефекти, мултимедия, звук и осветление на високо ниво. 

Медиен партньор на „50 години магия“ на Орлин Горанов е БГ Радио.

Билети за „50 години магия“ може да намерите тук: https://bit.ly/49LZQ6a