Нели Петкова в яростна надпревара с рали състезател в новото си видео ''Ain't Thinking 'Bout You''

  • Сподели:
Нели Петкова в яростна надпревара с рали състезател в новото си видео ''Ain't Thinking 'Bout You''

Нели Петкова „с пълна газ“ в състезателни автомобили във видеото към новия ѝ сингъл  „AIN'T THINKING 'BOUT YOU“.
Идеята за  клипа и режисурата са на Нели Петкова.

 https://www.youtube.com/watch?v=CXMDWdI0blY

„Когато за първи път чух интродукцията на песента, веднага я асоциирах със звука на автомобилен двигател. Текстът също ми даде усещането за една луда надпревара, но в любовта“, споделя Нели.

Песента е за изпепеляващата страст между двама души със силни характери, за тяхната невъзможна любов. 
Клипът е като кратък екшън филм, в който бившите влюбени се разделят в яростно автомобилно състезание, но победител няма.
Видеото ще очарова и най-запалените фенове на автомобилния спорт със свистене на гуми, облаци прах и “аромат на бензин”. 

В клипа Нели си партнира с Васил Жеков – рали състезател, основател на академията по безопасно и майсторско шофиране „ Jekov Rally School”, създател на единствения по рода си професионален полигон в България.

Един от състезателните автомобили във видеото, е направен по поръчка за пистовите шампионати в Германия и е оборудван с американския мощен двигател  v8 – 520 к.с.

Автори на текста и музиката на песента са американският продуцент и носител на награда „Грами“ -  David “Swagg R’Celious” Harris и талантливата Nafsica Gavrilaki.

Сингълът е наличен във всички дигитални платформи, разпространен от Warner Music, чрез Орфей Мюзик, слушайте го тук: Nelly Petkova - Ain't Thinking 'Bout  You https://nellypetkova.lnk.to/ATBY