Никос Вертис пристига с 25 музиканти за грандиозното шоу в София на 30 март

  • Сподели:
 Никос Вертис пристига с 25 музиканти за грандиозното шоу в София на 30 март

Дългоочакваният, грандиозен концерт на супер звездата Никос Вертис в България е след по-малко от два месеца - на 30 март в зала “Арена Армеец” от 20:00 часа. Специално за събитието,  той ще пристигне в София с екип от 35 човека, като 25 от тях ще са музикантите, с които ще го видим на сцената. Поради пандемията и често променящите се органичения свързани с нея, събитието бе отлагано два пъти досега. Ето, че търпението на хилядите му фенове у нас, най-накрая ще се възнагради и дългоочакваната среща с голямата звезда предстои на 30 март. Харизматичният, гръцки изпълнител обещава да зарадва верните си почитатели с най-големите си хитове и някои от най-новите си парчета, и да подари на всички в залата незбравими емоции и настроение. Съвсем скоро ще бъдат обявени подгряващите изпълнители в мега събитието в зала “Арена Армеец”.  

Всички закупени до този момент билети, важат без презаверка, а в системата в продажба са: билети в ТРИБУНИТЕ - на цена от 35 до 50 лв. и ВИП сепарета на ТЕРЕН.

Никос Вертис е най-известният изпълнител на музикалния стил лаика – микс между традиционна гръцка музика и поп и денс звучене. Той е един от най-обичаните и желани съвремененни изпълнители на гръцка музика и е супер звезда, далеч извън границите на родината си. Роден в Холандия от смесен брак, на 6 години семейството му се премества в Солун. От дете взима уроци по бузуки, а 15-годишен започва да се занимава и с пеене. От този момент животът му е музика - композира, свири и пее.