Новото Семейство Адамс идва тази есен по Netflix

  • Сподели:
Новото Семейство Адамс идва тази есен по Netflix

Катрин Зита-Джоунс и Луис Гузман като Мортиша и Гомес Адамс в сериала на Netflix.

Семейство Адамс е приело много форми през годините, от телевизионните сериали от 1960-те до високобюджетните продукции от 1990-те, до мюзикъла на Бродуей от 2010 г. и най-скоро с два екстравагантни анимационни филма, всеки от които е променян, за да съответства на нормите на времето или, в действителност, да се отклони от тях. 

Новия сериал на Netflix ''Wednesday'', ще дебютира тази есен по платформата, но още няма официална дата на излизане.

Тук Катрин Зита-Джоунс е в ролята на Мортиша, Луис Гузман в тази на Гомес, Джена Ортега ще пресъздаде едноименната си героиня Уенздей и Исак Ордонес се превъплъщава в нещастния брат Пъгсли.

Тим Бъртън е изпълнителен продуцент и режисира четири от осемте епизода, помагайки за оформянето на цялостния облик на сериала. 
За първото си истинско нахлуване в телевизията, Бъртън доведе дългогодишната (и четирикратна носителка на Оскар) сътрудничка Колийн Атууд със себе си като дизайнер на костюми, за да даде на Мортиша нейния характерен шикозен вамп външен вид. 

Сериалът е роден по идея на създателите на ''Smallville'', Майлс Милър и Алфред Гоф, които наемат Бъртън да пренесе изкривената си чувствителност в семейството на готическите изгнаници: ''Той искаше силуетът да прилича повече на този от анимационните филми на Чарлз Адамс, с Гомес по-нисък от Мортиша, в сравнение с любезната версия на Раул Джулия във филмите. Това е много важен аспект за сериала: не е нужно да се чувства като римейк или рестартиране'', казва Гоф.

Въпреки зловещата си природа, членовете на семейство Адамс винаги са показвали безмилостно веселие и ентусиазъм. И Уенздей не може да го понесе: ''Уенздей не се страхува от акули или пълзящи насекоми или нещо друго, но се страхува от емоции'', казва Гоф. ''Крещящите им прояви на обич я влудяват.''

''Всяко семейство е странно, но интересното при Адамс, е, че те винаги си пазят гърба и това е безусловна любов.''

52-годишната Катрин Зита-Джоунс облече прилепнала черна рокля, докато се присъедини към останалата част от актьорския състав в черно-бяла снимка преди премиерата на сериала.

Звездата следва стъпките на 71-годишната Анжелика Хюстън, която изобрази Мортиша в две адаптации на семейство Адамс през 90-те.