''Обичам да те мразя'': Сидни Суини & Глен Пауъл

  • Сподели:
''Обичам да те мразя'': Сидни Суини & Глен Пауъл

Преструвай се, докато не успееш...

Любовта си има собствен сценарий и той е по-секси от всякога! Този януари режисьорът на ''Лесна, а''? и По приятелски Уил Глук ни кани на романтично и хаотично пътуване до Сидни с новия си скандален филм ''Обичам да те мразя''. Продукцията гарантира добро настроение и любовна история, която е почти толкова непредсказуема, колкото и забавна. 

В остроумната комедия ''Обичам да те мразя'' виждаме номинираната два пъти за награда „Еми“ Сидни Суини (Еуфория), която се превърна в един от най-търсените таланти на своето поколение, пленявайки световната аудитория с многобройните си популярни и признати от критиката роли, в ролята на Беа и Глен Пауъл, познат със запомнящото си участие в хитовия сериал Scream queens, както и ролите си в емблематични продукции като биографичната драма Скрити числа и ''Топ Гън: Маверик'' – дългоочакваното продължение на хитовия филм от 1986 г. Топ Гън, в ролята на Бен, които изглеждат като перфектната двойка.

Но след невероятна първа среща се случва нещо, което превръща пламенното им привличане в лед… докато двамата не се срещат отново неочаквано на сватба в Австралия. И правят това, което всеки зрял възрастен би направил в подобна ситуация – решават да се престорят на двойка. Следва лудо приключение, изпълнено с комични ситуации и емоционални моменти, докато двамата се опитват да навигират фалшивия си романс на фона на сватбени тържества и красиви пейзажи.  

Трейлърът на филма предлага поглед към шеметното и разведряващо пътешествие, което ни очаква. Видеото се откроява с характерния за режисьора стил и ни запознава не само с Беа и Бен, чиято екранна химия е направо опияняваща, но и с още куп харизматични герои, чиито остроумни закачки улавят чаровната им същност. Грабващата история, изпълнена с много смях и  непредвидими последици, определено превръща продукцията в най-новото и освежаващо допълнение към жанра на романтичната комедия.

Режисьор на ''Обичам да те мразя'' е Уил Глук, който е и сценарист с Илана Уолперт. Продуценти са Уил Глук, Джо Рот и Джеф Киршенбаум. В главните роли са Сидни Суини и Глен Пауъл, а останалата част от звездния актьорски състав включва Александра Шип, ГаТа, Хадли Робинсън, Мишел Хърд, Дърмът Мълроуни, Дарън Барнет, Брайън Браун и Рейчъл Грифитс. 

Време е за шоу с ''Обичам да те мразя'' от 12 януари само в кината.