Oрлин Горанов ще пее заедно с Рич Форестър от "Дързост и красота"

  • Сподели:
Oрлин Горанов ще пее заедно с Рич Форестър от "Дързост и красота"

Остават 1 седмици до концерта на актьора и музикант Рон Мос, известен с ролята си на Рич Форестър от сериала "Дързост и красота". Шоуто под наслов „Hollywood Night” ще се проведе на 2 септември в Античния театър, Пловдив. Заедно с Рон Мос и мaгнeтичнaтa Мaрия Eлeнa Инфaнтинo,на сцената ще се качи и обичаният Орлин Горанов, който съвсем скоро отпразнува своя рожден ден и издаде нова песен.

С холивудски блясък и романтика под звездите на нощен Пловдив Рон Мос, Мария Елена Инфантино и Орлин Горанов ще изнесат 90-минутен концерт, в който ще чуем

класики като “Baby come back” на Player, Angel на Robbie Williams, “Quando Quando”, песни на Едит Пиаф, Далида и някои от най-популярните и харесвани от публиката песни на Орлин Горанов "Parla più piano” и „Към една жена“. Няма да липсват и изненади в тази звездна вечер. Музикалните фенове на тримата изпълнители ще чуят и вълнуващи съвместни изпълнения, които организаторите ще запазят в тайна.

Билети могат да бъдат закупени на цени от 35 до 80 лева, а за най-големите фенове на Рон Мос са предвидени и ВИП билети, които дават достъп до специално парти след концерта, където ще могат да се срещнат лично с голямата звезда.

Продуцент на събитието е компанията KEY Events & Communication в партньорство с Мария Елена Инфантино.