Орлин Павлов се превъплъщава в Елтън Джон

  • Сподели:
Орлин Павлов се превъплъщава в Елтън Джон

В навечерието на Световния ден на книгата и авторското право, Storytel подарява на любителите на аудиокнигите още един незабравим глас, разказващ велики истории. Певецът Орлин Павлов официално става част от семейството на Storytel и започва работа по записа на автобиографията на сър Елтън Джон. Новината за новото аудиоамплоа на Орлин Павлов излизе вчера, точно на рождения му ден.

По-рано през април по рафтовете на аудио библиотеката на Storytel се настаниха  още нови интригуващи заглавия. Автобиографията на единствената и неповторима Невена Коканова, написана и разказана от Георги Тошев; един от бестселърите на ХХI век – „Сянката на вятъра“; единствената книга на шеф Иван Манчев – „Мечти и кошмари“ и „Клуб 5 сутринта“ на световно признатия Робин Шарма са само част от над 200 000 интересни заглавия в Storytel.

 

Aз - Елтън Джон

В каталога от биографии на легендарни личности в Storytel, съвсем скоро ще се появи и тази на Елтън Джон. Орлин Павлов официално застава зад микрофона, за да ни разкаже живота на рок и поп легендата. Единствената биография на сър Елтън Джон е написана от самия него. Историята е изключително забавен мемоар на един артист, който следва rock’n’roll културата във всеки аспект на живота си. Очаквайте биографията на сър Елтън Джон, разказана от Орлин Павлов през юни.

Орлин Павлов се превъплъщава в Елтън Джон