Отлагат фестивала Hills of Rock за догодина

  • Сподели:
Отлагат фестивала Hills of Rock за догодина

Hills of Rock 2021 умря! Да живее Hills of Rock 2022! Музикалният фестивал няма да се състои през лятото и се отлага за догодина, съобщиха организаторите от Fest team.

И ние, също като Вас, с нетърпение очаквахме новата ни среща на Hills of Rock тази година. Днес, с огромно неудоволствие и тъга, се налага да споделим с Вас, че сме принудени да отложим Hills of Rock 2021 за следващото лято. Новите дати са 21. 07. - 23. 07. 2022. Мястото остава без промяна. Искрено вярваме, че Hills of Rock ще се завърне на Гребен канал в Пловдив през юли 2022 с пълна сила и по-вълнуващ от всякога! Благодарим Ви, че сте с нас в тези предизвикателни за музикалната индустрия времена!”, съобщиха организаторите вчера и допълват, че на 8 юни ще обявят процедурата по връщане и презаверяване на билетите.

Едва ли някой е много изненадан от тази новина с оглед на актуалната пандемична ситуация в света. Редица американски групи отлагат турнетата си в Европа и въпреки всичките ни опити да проведем фестивала тази година, Fest Team взе трудното решение да го отложи за 2022 вместо да прави компромиси с артистите и качеството на фестивалното преживяване.

"Свободата, музиката и социалните контакти са в основата на фестивалния дух и ние не искаме да се лишим от неговия характер! Изключително благодарни сме Ви за търпението и подкрепата! Обратната Ви връзка е важна за нас. Нямаме думи да опишем колко много означава подкрепата на артистите, феновете и партньорите ни от медиите и Община Пловдив и ни мотивира да бъдем по-добри и по-силни заедно. Внимавайте, пазете се, всичко ще бъде наред! Ще се видим скоро!“.

Проектът е част от Програма „Наследство“ на Пловдив – Европейска столица на културата 2019.