P.I.F., Ъпсурт, Васко Кръпката, Михаела Маринова и ОСТАВА с концерти в SOFIA LIVE CLUB в празничните дни

  • Сподели:
P.I.F., Ъпсурт, Васко Кръпката, Михаела Маринова и ОСТАВА с концерти в SOFIA LIVE CLUB в празничните дни

Последните концерти в SOFIA LIVE CLUB за 2022-ра година, ще са емблематични, силно емоционални, бунтарски, вълнуващи и незабравими.  
На 22-ти декември, вторник, почитаме паметта на непрежалимия Димо Стоянов, чиято звезда заблестя на небето две години по-рано на 21-ви декември.

Неповторимият Димо ни напусна прекалено рано, но за момчетата от групата, семейството му и феновете той винаги ще „остане тук“ в сърцата ни. ПРИКАЗКАТА P.I.F. ще продължи с най-новия концерт-спектакъл на групата - "ОСТАВАМ ТУК". В него музикантите ще изсвирят нови парчета, които до сега никога не са присъствали в репертоара на бандата, но разбира се ще изпълнят и най-големите си хитове.

Полина Герасимова отново ще се погрижи за визуализациите и мултимедията на събитието. По време на концерта тя ще включи за първи път на клубна сцена и иновативния си музикален инструмент МУЗИКО, който създаде съвместно с нейните съмишленици, сътрудници и приятели - инж. Ивайло Миленков, Виктор Герасимов, Ваня Герасимова, Иван Москов, Иван Велков и Мартин Профиров от P.I.F.. Гост музикантите ще са Ерсин Мустафов, Владимир Михайлов, Бора Докле и Михаела Ненова - цигулка.  

На връх Коледа, 25-ти декември, празнуваме с най-добрата рап група в България - ЪПСУРТ в компанията на DJ Big Bo & Ballet Nova. Купонът се предвижда да бъде взривоопасен и да достигне максимума на вашите очаквания! 

На 26-ти, войводата на БГ Блуса ВАСКО КРЪПКАТА по традиция ни събира по Коледа, за да се сгреем с Blues'N'Roll, в тези студени времена.... Коледата неизбежна. Също като Блуса и Рокендрола.

На 27-ми, Михаела Маринова ще представи на живо втория си албум “ До безкрай”, който излезе по-рано този месец.

На 28-ми декември, с много празнично настроение ПОЩЕНСКА КУТИЯ ЗА МРЪСНИ ПРИКАЗКИ кани всички Стефановци, Стефки, Христовци, Христини, Министини и абсолютно всички, които искат да изпратят заедно поредната странна година, по странен начин и със странни хора като: Рая Пеева, Велислвав Стоянов, Константин Лунгов, Боряна Баташова, Оля Малинова, Галя Петкова, Георги Блажев, Дарин Ангелов и Мартин Димитров.

И последният концерт за 2022-ра в SOFIA LIVE CLUB ще е на 29-ти декември, когато най-емблематичната група на българската алтернативна сцена - ОСТАВА, ще изпратят юбилейната си година с разтърсващ лайв.

Билети за всички събития могат да бъдат намерени в мрежата на EVENTIM и партньорските каси, както и в TICKETPORTAL.