P.I.F. с акустичен концерт под звездите

  • Сподели:
P.I.F. с акустичен концерт под звездите

Звукът на лятото в Joy Station ще бъде акустичен и по-личен от всякога! Една от най-големите клубни сцени в София стартира бутикова поредица от концерти Acoustic Live Sessions, в която срещите между публика и артист ще бъдат в градината, под открито небе. Acoustic Live Sessions започва с група P.I.F. довечера. „Този клуб е важен за групата, защото е създаден с философията за рокендрол и в екипа му има съмишленици на P.I.F., близки хора, които са били и ще бъдат част от историята и светоусещането ни. Благодарение на Joy Station точно преди година пазарен факт стана новият ни албум P.I.F. 6 - последният с гласа на Димо.“, споделя китаристът Иван Велков.

Гост вокалисти в специалния лайв на P.I.F. ще бъдат Ерсин Мустафов (Jeremy?) и Владимир Михайлов. Сетлисът ще включва обичани песни като „Приказка“, „Цялото небе“ и „Невидимо дете“. „Няма нищо по-яко от интимния звук на акустичната китара под открито небе в късна лятна вечер, а вярвам, че така ще сме по-близо и до Димо.“, казва Велков.

Acoustic Live Sessions продължава със силно женско присъствие. На 17 юни една от най-горещите млади изпълнителки на родната сцена - Лина Никол, ще поднесе сърцат микс от соул и арендби в компанията на Александър Васев (пиано), Радослав Славчев - Riverman (бас), и Деян Илиев (барабани).

На 24 юни усещане за морско безвремие в градината на Joy Station ще създаде Елена Сиракова – момичето, чиито глас моментално извиква асоциации с плаж, лекота в душата, и всичко това овкусено със свежи праскови и чаша студено розе. В акустичната си среща с феновете Елена ще бъде бъде подкрепена от Момчил Косев (китара) и Юлиан Янев (пиано). Сетлистът ще включва авторски и вече любими на публиката парчета като „Достатъчно добра“, „Толкова студен“, „Поне за миг“ и др.