Първи Хелоуин парад за Вси Светии в киноцентър „Ню Бояна“

  • Сподели:
Първи Хелоуин парад за Вси Светии в киноцентър „Ню Бояна“

Този Хелоуин Fest Team, Shame Party и B2Y Productions обединяват усилия за най- цветния и страшен фестивал като отварят вратите на най-голямата снимачна площадка в България за Вси Светии и канят жителите и гостите на София да споделят празника на всичко страшно заедно и да завършат деня с класно парти.

Децата са във ваканция – защо да не им угодим с традиционните за празника „Пакост или лакомство“, както го правят в Щатите? Всички ще могат да се забавляват с приятели по улиците на Ню Йорк, който ще бъде преобразен тематично – зловещо и яко за всяка възраст - от бебе през кака до мама. 

На място са предвидени забавления:  за цялото семейство, Хелоуински лов на съкровища, Филмов маратон на ужасите, който ще завърши с викторина и награди, „Пакост или лакомство“ обиколка по улиците на Ню Йорк, Хелоуинска фото будка, Куп награди за най-добри костюми в различни категории – смешни, страшни, по двойки или фамилни, Spooktacular танцови шоута, Хелоуин карнавални и улични игри и много др.

За всички гости ще има на разположение Хелоуин арт работилница, в която сам можеш да изработиш trick or treat торбичка, фенер от тиква или да направиш украса за Празника. Предвидени са и активности за деца от всяка възраст - Рисуване върху лице, Магическо шоу, Магическо училище, Страшни танцови анимации, Призрачни състезателни игри.

Атракцията на празника е точно в 19:00 часа, когато по улиците на Ню Йорк тръгва Хелоуин парад, в който всички гости могат да се включат и да покажат празничните си костюми. Вечерта ще завърши с Shame Party. Емблематичното софийско DJ дуо, излизало на една сцена със Sonique, Ace of Base, East 17, 2 Unlimited, La bouche и Black Eyed Peas, ще превърне Студио 2 в киноцентъра „Ню Бояна“ в дансинг. Музиката ще бъде именно онази, която харесваш от сърце, но те е срам да признаеш пред приятелите си, че тайно слушаш в колата – от Britney Spears до Макарена. Партито е гарантирано и гарнирано със зловеща декорация, сцена в средата на залата и възможност да се разходим из декорите, на които са снимани милион холивудски филми.