Поради големия интерес Андре Рийо обявява втори концерт в София

  • Сподели:
Поради големия интерес Андре Рийо обявява втори концерт в София

Първият концерт на нидерландския цигулар през март 2024 г. беше разпродаден за пет дни.

Андре Рийо показа, че има многобройна и вярна публика в България. Концертът му в „Арена София” на 15 март 2024г. беше разпродаден за пет дни в пълния си капацитет от 11 000 места.

Поради големия интерес Андре Рийо обявява втори концерт на 16 март 2024г, зала „Арена София”. Билетите са в продажба от 23.11.2023г.

Андре Рийо идва в София с изцяло нова програма. Публиката ще бъде пренесена в свят на очарователни мелодии, поднесени от Рийо и неговия оркестър „Йохан Щраус”, хор и солисти от различни националности, в репертоар, простиращ се от класически музикални шедьоври до валсове, музика от филми, поп хитове и опера.

Този път изненада сред великолепните солисти е 15-годишната Ема Кок – специален гост на турнето на Рийо. Тя е победител във Voice Kids - Холандия и в шоуто за таланти Ministars с изпълнението си на  френската песен Voilа на Барбара Прави, прочула се с над 60 милиона гледания в социалните мрежи.

„Надявам се да видя всички да пеете и да танцувате с мен!”, казва Андре.

Вторият концерт на знаменития нидерландски цигулар и неговия оркестър е на 16 март 2024 г, в зала „Арена София”. Билети се продават в мрежата на Eventim.