Последно клубно парти за ноември в Yalta Club

  • Сподели:
Последно клубно парти за ноември в Yalta Club

Този месец беше парти месец, благодарение на Yalta Club и ноемврийската му програма. През последните три уикенда феновете се насладиха на редица имена от световната електронна сцена. Месецът приключва подобаващо с клубно парти на 26 ноември (петък) с четирима артисти в двете зали на клуба. В Room 1 щe чуем италианеца, който издаде над 40 оригинални парчета през 2020 година, Marco Faraone, заедно със Stephen Popov, докато в Room 2 звучи музика от Liubo Ursiny и израелския диджей и продуцент, Guy Mantzur.

Клубната програма на Yalta Club за ноември впечатли не само с влиятелни имена като Joseph Capriati, Dubfire и Enrico Sangiuliano, но и заради актуалните имена, които видяхме за първи път в клуба като Sidney Charles, триото Mandar в пълен състав и дуото JOYHAUSER.

В последния уикенд от месеца посрещаме Marco Faraone – италианецът, който бързо се превърна в едно от най-разпознаваемите и уважавани имена на съвременната електронна сцена. Кариерата му преминава от хип-хоп, през дръм енд бейс и в крайна сметка се спира на техно музиката с която е известен днес. Уменията му зад пулта го водят до локации като Fabric, Panorama Bar и Amnesia, където пуска музика заедно с имена като Jeff Mills, Chris Liebing и Ben Klock. Към момента е базиран в Ибиса - мястото от което издаде над 40 оригинални парчета през 2020 г. в 2 албума и няколко EP-та. Само след няколко дни ще станем свидетели на способностите му, а заедно с него ще чуем и един от резидентите на клуба, Liubo Ursiny.

В същата вечер в тъмната зала на клуба ще се срещнем с един артист, който направи няколко незабравими партита през годините. Хипнотичните мелодии в продукциите и диджей сетовете на Guy Mantzur са негова запазена марка, която определено го отличава от масата и се противопоставя на жанровата класификация. Три години след последното му гостуване в клуба, Guy Mantzur ще се качи зад пулта на Room 2, заедно със Stephen Popov.

Yalta Club ще работи на 100% от капацитета си. Посетителите ще бъдат допускани само при представяне на един от следните документи:

Сертификат за ваксинация.

Документ, удостоверяващ преболедуван Covid-19 през последните 6 месеца.

Документ за отрицателен PCR тест в рамките на 72 часа или документ за отрицателен антигенен тест направен до 48 часа преди събитието.