Предразсъдъците падат с уникалната романтична комедия ''Дружки''

  • Сподели:
Предразсъдъците падат с уникалната романтична комедия ''Дружки''

Времената се променят, но любовта си е любов

На 28 октомври всички предразсъдъци падат, защото любовта не познава граници. В първата по рода си, без съмнение провокативна, но сгряваща сърцето романтична комедия Дружки, двама гей мъже, горди от факта, че нямат нужда от връзка, се влюбват за първи път.

Бавно и колебливо (все пак и двамата са много заети, няма защо да бързат) те откриват плюсовете да имаш партньор в живота. Но дали това ще бъде достатъчно за хепиенд? Защото, за да обичаш истински друг човек, преди това трябва да заобичаш себе си. 

Поглед зад кадър ни отвежда на снимачната площадка на Дружки, където звездата и основният сценарист на филма Били Айкнър, хитовият режисьор Никълъс Столър (Прелъстен и изоставен) и продуцентът Джъд Апатоу (Тотал щета, Шаферки), разкриват подробности за пионерския характер на продукцията и желанието им да направят забавна, но най-вече автентична романтична комедия, която да се хареса на широката публика, без значение от пола и сексуалната ориентация. 

Боби Либър е прагматичен и здраво стъпил на земята, популярен блогър, който винаги е разчитал единствено на себе си. Резултатът – Боби не смята, че животът си заслужава да бъде споделян с някой друг и определено не вярва в истинската любов, каквото и да се опитват да му внушат неговите приятели, романтичните песни и филми и светът като цяло.

Арън е красив и добре сложен мъж, който не се свени да се впуска във всевъзможни сексуални и емоционални връзки.

Той обаче не се чувства щастлив в корпоративната среда, в която работи и живее, но се страхува да я напусне и да следва мечтите си, защото е прекалено загрижен за мнението на хората около него и най-вече за това на взискателните му родители.

Срещата между Боби и Арън е съдбовна. Животът на двамата се променя към добро завинаги, но дали изначалните недостатъци на техните характери и най-вече страховете, които всеки от тях крие, ще им позволят да открият общия си „щастлив край“?

Режисьор на Дружки е Никълъс Столър (Да разлаем съседите, Прелъстен и изоставен), който е сценарист наравно с Били Айкнър (Billy on the Street, Цар лъв). Продуценти са Джъд Апатоу, Никълъс Столър и Джошуа Чърч, а изпълнителен продуцент е Били Айкнър. В ролите са Били Айкнър, Люк Макфарлън, ТС Мадисън, Моника Реймънд, Гийермо Диас, Гай Бранум, Аманда Беърс.

Ставаме Дружки с първата по рода си провокативна романтична комедия от 28 октомври само в кината.