Премиерата на „Петък вечер“: Пълна зала, смях, аплодисменти и четирима актьори, който излизат от рамките на театралната сцена

  • Сподели:
Премиерата на „Петък вечер“: Пълна зала, смях, аплодисменти и четирима актьори, който излизат от рамките на театралната сцена

Павел Иванов, Стоян Дойчев, Филип Буков и Христо Пъдев разказаха за бленуваната петък вечер през различни роли и ситуации

Пред пълна зала и в атмосферата на смях и аплодисменти премина премиерата на новия авторски спектакъл „Петък вечер“. Първото представление, разбира се, беше в петък вечер в Théatro в София. 

Павел Иванов, Стоян Дойчев, Филип Буков и Христо Пъдев излязоха на театралната сцена, за да разкажат истории от така чаканата, дори бленувана, последна делнична вечер от седмицата – от подготовката за излизането до намирането на вратата на дома и уцелването на ключалката на следващата сутрин. 
Специално участие в премиерата взе Александър Деянов – Skiller който е композитор на музиката и аудио ефектите на „Петък вечер“ и озвучи цялата постановка на живо.

Постановката бързо въвлича публиката в случващото се на сцената, защото, без съмнение, всеки се разпознава в случките от петък вечер – вечерта, в която може да се случи всичко.

Спектакълът излиза извън рамките на театралната сцена с динамичния си формат и изненадващите изпълнения на актьорите. 
Режисьор на спектакъла е Ивайло Ненов. Автори са Ваня Георгиева, Николай Ангелов и още една камара батковци, както се шегуват от екипа. 

След премиерата спектакълът тръгва на лятно турне с дати във Варна, Бургас, отново София, Велико Търново и Добрич.