Прешъс Уилсън пристига за Ретро парти в София 

  • Сподели:
Прешъс Уилсън пристига за Ретро парти в София 

Легендарният DJ Ради ще бъде зад пулта в „Ялта“

Звездата от 70-те години Прешъс Уилсън се завръща в София за голямото Ретро парти с музика от 70-те, 80-те и 90-те години в софийския клуб „Ялта“ на 17 ноември.

Солистката на група „Иръпшън“ ще изпълни на живо някои от най-големите си хитове на специална сцена. Сред тях ще бъде и хит номер 1 ,,One way ticket“ . Песента, която е изстреля през 70-те години по върховете на световните класации.

''One way ticket'' е парчето, което превърна кариерата ми в международна“, признава Уилсън. 
Песента е записана с група „Иръпшън“ през 1974 г. и се превръща в световен хит. Преди това Прешъс записва „Парти“, но сингълът няма комерсиален успех.

„Няма значение какво съм пяла в живота си, без значение какви песни съм записвала, ,,One way ticket“ е най-блестящата песен в цялата ми певческа кариера. Води ме към началото, в което беше хоби и нямах намерение да бъда професионална певица. За мен беше нещо забавно, на което се наслаждавах. Обичах да пея, да се забавлявам.

Дори в училище, където се предполагаше, че трябва да съм ученичка и да уча, аз забавлявах съучениците си в стаята. Тези дни ми костваха доста неприятности, защото постоянно разсейвах съучениците си. Аз просто обичах да правя хората щастливи“, казва Прешъс Уилсън.
В сет листа й са още заглавната песен от филма на Майкъл Дъглас „The Jewel of the Nile“, която написана от екипа, създал хита на Тина Търнър “We don't need another hero” и още един голям хит 

“I can’t stand the rain”, която стига до върховете на чартовете в Америка преди 4 десетилетия. 
Прешъс Уилсън ще пристигне в България със своя екип и обещава специална изненада за партито в София.

Легендарният DJ Ради, който правеше най-големите партита през 90-те години, се завръща в клуб „Ялта“ за „Ретро парти“. Той е подготвил няколко сета с най-големите хитове на три десетилетия. 

Билети за „Ретро парти“ на цена от 55 лв. може да откриете тук: https://www.eventim.bg/en/tickets/retro-party-sofia-yalta-club-618577/event.html