Преследване с коли, престрелки и бой в "Джон Уик 4"

  • Сподели:
Преследване с коли, престрелки и бой в "Джон Уик 4"

Холивудският актьор Киану Рийвс се завръща в ролята на легендарния убиец Джон Уик, а четвъртата част от франчайза дава заявката да бъде най-епичната, правена досега.

Официалният трейлър на „Джон Уик 4“ ни въвежда в новите предизвикателства на главния герой. В така дългоочаквания нов филм ще има преследвания с коли, престрелки, битки с ножове и много ръкопашен бой. В новия трейлър се вижда, че Уик предизвиква смразяващия злодей на Бил Скарсгард, Маркиз дьо Грамонт, на единична битка, за да спечели свободата си. Уик се подготвя за сблъсъка, сякаш това е последната му битка. От почти двеминутното видео се вижда, че героят на Киану Рийвс има нов костюм и нови оръжия. Виждаме Уик да прави това, което умее най-добре - да убива хора по смайващ начин. Трейлърът ни показва и как той язди кон в пустинята, докато стреля по хора, удря многократно главата на човек с нинджаго, нарязва мъж на части с брадва в нощен клуб и т.н.

Трейлърът завършва подобно на начина, по който започва: Джон Уик и героят на Дони Йен в приглушен, но напрегнат разговор. Само че този път техните думи не са единственото оръжие с остриета в техния арсенал, тъй като двамата опитни убийци се изправят в това, което може да е най-интензивната битка във вселената на Джон Уик досега.

От дебюта на Джон Уик през 2014 г., всеки филм разкрива вселената на сценариста Дерек Колстад от майсторски убийци, разкривайки повече за страховитата Висша маса на престъпните лордове, безопасното пространство за убийци, известно като хотел Continental, и преплетените животи на тези пресметливи обитатели на подземния свят. Премиерата на четвъртата част е заложена за март 2023.