Превъртаме играта с ''Убийствен пъзел Х''

  • Сподели:
Превъртаме играта с ''Убийствен пъзел Х''

А това, което предстои, надскача и най-екстремните ни кошмари...

Най-извратеният франчайз в историята на ужасите се завръща в кината и е по-мащабен, по-кървав и по-заплетен от всякога. Започваме да редим Убийствен пъзел X, а когато го завършим, стигаме до дълбините на мрачния ум на легендарния убиец Пъзела. Играе ли ви се на тази много специална, крайно брутална и безумна игра? 

Смразяващата продукция изследва неразказна глава от най-личната игра на вече познатия психопат. Действието се развива между събитията в Убийствен пъзел I и II.

Болният и отчаян Джон Креймър пътува до Мексико за рискована и експериментална медицинска процедура с надеждата за чудодейно лечение на рака му – само за да открие, че цялата операция е измама, която злоупотребява с най-уязвимите. Въоръжен с новооткрита цел, Джон се завръща към работата си и поставя мошениците пред поредица от гениални и ужасяващи капани по характерния за него първичен начин.

Ексклузивно видео ни хвърля директно в центъра на събитията и загатва за част от адските задачи, които Пъзела е подготвил за новите си жертви, а те са толкова налудничави и безмилостни, че започваме да се чудим дали изобщо съществува престъпление, което заслужава подобно садистично наказание...

А през миналата седмица Илиян Канев, младият и талантлив актьор, превърнал се в истинска интернет сензация, получи обезпокоителна и същевременно страшно вълнуваща покана, която той все пак се осмели да приеме... а може би не е имал избор.

Инфлуенсърът посети Лондон и присъства на специална предпремиера на впечатляващата продукция. Там той беше посрещнат от зловещата кукла Били. Илиян не пропусна да документира за последователите си смразяващото и необичайно преживяване, като максимално пресъздаде напрежението, което се засилваше на всяка крачка. Дали той успя да нареди пъзела?

Режисьор на Убийствен пъзел X е Кевин Гройтерт (Убийствен пъзел 4, Убийствен пъзел 3D, Джезабел), а сценаристи – Джош Столбърг (Пъзелът, Убийствен пъзел 4) и Пийт Голдфингер (Пъзелът). Продуценти са Марк Бърг (Двама мъже и половина) и Орен Коулс, работили по всяка част от франчайза. В ролите са вече познатият Тобин Бел, Стивън Бранд, Синове Макоди Лунд и Майкъл Бийч. 

Прекрачваме границите на въображението с Убийствен пъзел Х от утре, само в кината.