Райън Гослинг: Няма Кен без Барби

  • Сподели:
Райън Гослинг: Няма Кен без Барби

„Няма Кен без Барби и няма филм за Барби без Грета Гъруиг и Марго Роби. Двете са най-отговорни за този исторически, световноизвестен филм. Никое признание не би било възможно за всеки, участващ във филма, без техния талант, търпение и гений“, така Райън Гослинг изрази своето разочарование пред People след излизането на пълния списък на номинациите за „Оскар“.

Гневът му е провокиран от факта, че Марго Роби и режисьорката на „Барби“ – Грета Гъруиг, не са номинирани за наградата. Самият той пък е включен в надпреварата в категорията „Най-добър поддържащ актьор“.

Актрисата Америка Ферера, която е номинирана за ролята си в „Барби“ каза: „Изключително съм разочарована, че не бяха номинирани. Грета направи всичко, което режисьор може да направи и заслужава тази номинация. Да създадеш този свят и да вземеш нещо, което е толкова важно за толкова много хора е адски трудно. Марго е магьосница като актриса и беше изключителна чест да работя с нея. Според моите изисквания – тя е богиня в занаята“.

В подкрепа на думите на Гослинг и Ферера се обяви и Хилъри Клинтън, която написа в социалната мрежа Екс: "Грета и Марго, може и да боли да спечелиш бокс-офиса, но не и да вземеш златото, но милионите ви фенове ви обичат. #ХилариБарби". Грета Гъруиг и Марго Роби все още не са коментирали публично нито номинациите, които филмът получи, нито тези, които не получи.