Рекорден брой зрители на „Пес Патрул: Филмът“

  • Сподели:
Рекорден брой зрители на „Пес Патрул: Филмът“

През изминалия уикендобичаните от малки и големи кутрета от спасителния отряд Пес патрул и техният предводител Райдър се отправиха на най-вълнуващата и опасна мисия досега в първото им незабравимо приключение на голям екран – „Пес Патрул: Филмът“. Героите от изключително популярния франчайз покориха сърцата на родните зрители, отбелязвайки рекордни резултати. За първите три дни от разпространението си „Пес Патрул: Филмът“

е бил гледан от над 23 хил. зрителии е спечелил приходи от близо 190 хил. лева – това е най-успешният дебют на пълнометражен анимационен филм за 2021 г. и вторият най-голям уикенд за годината като цяло.

Успехът на „Пес Патрул: Филмът“ не е случаен. Изпълнена с много настроение и емоции, пъстрата анимация предлага незабравимо изживяване за цялото семейство, а трогателната и весела история импонира както на утвърдените почитатели на поредицата, така и на тези, които за първи път се запознават с малките безстрашни кутрета.  

За филма:

Когато свадливият, подмолен, ненавиждащ кучетата и вечно ламтящ за власт Хъмдингър става кмет на Адвенчър Сити, проблемите не закъсняват. Скоро в града са обособени зони, забранени за кучета, планираното шоу с фойерверки поставя в опасност живота на гражданите, а узурпираната от него експериментална машина, с която той иска да контролира времето и над града винаги да грее слънце, се поврежда и заплашва не просто да предизвика страшна буря, а да разруши целия Адвенчър Сити. На помощ се притичват Райдър и героите от Пес патрул, които вдигат оборотите, за да посрещнат предизвикателството. Но нещата не са толкова прости – докато едно от кутретата се изправя пред проблемите от тежкото си минало, с което поставя под въпрос успеха на спасителната мисия, екипът получава помощ от нов съюзник – устремената и хиперактивна дакелка Либърти, взела присърце опазването на спокойствието по улиците на Адвенчър сити. Въоръжени с нови и още по-модерни джаджи, брони и съоръжения, Пес патрул вдигат оборотите и градусите, за да спасят града и неговите граждани.

Режисьорна „Пес патрул: Филмът“ е Кал Брънкър. Сценарият е дело на Били Фролик, Кал Брънкър и Боб Барлън, по анимационния сериал, създаден от Кийт Чапман. Продуцент е Дженифър Додж, а ролите озвучават Ася Рачева, Мими Йорданова, Ивет Лазарова, Цветослава Симеонова, Елена Бойчева, Мина Костова, Давид Торосян, Ева Данаилова, Пeтър Върбанов.