Робърт Патисън, Зоуи Кравиц и една дългоочаквана Батман премиера

  • Сподели:
Робърт Патисън, Зоуи Кравиц и една дългоочаквана Батман премиера

Добре дошли в Готъм!

Предстоящият филм за супергероя, режисиран от Мат РийвсРобърт Патинсън води актьорския състав като Батман/Брус Уейн, докато Зоуи Кравиц влиза в емблематичната роля на Жената-котка.

Излъчвайки сексапил, Зоуи Кравиц изпълни сцената на лондонската премиера на Батман.
Зоуи Кравиц поднесе сериозен стил на червения килим за лондонската премиера на Батман, състояла се в BFI IMAX Waterloo на 23 февруари. 33-годишната актриса, която играе Жената-котка/Селина Кайл във филма за едноименния супергерой, накара погледите да се обърнат в зашеметяващата ú черна рокля на Yves Saint Laurent.

Роклята, която е като втора кожа по тялото ù, е толкова елегантна, че нямаше нужда от никакви излишни аксесоари. За това Зоуи беше сложила единствено малки перлени обеци. Палитрата ù с грим също бе неутрална и близо до естествената, изобщо учебник по стил.
Гърбът ù не беше изцяло гол, но достатъчен, за да разкрие една част от колекцията ù с татуировки.
Очевидно преминала през интензивно обучение, за да влезе в образа на секси антигероиня, дъщерята на Лени Кравиц, заяви пред списание Elle:


"Исках да изглеждам добре в костюма на тази героиня, но пък и целта ми бе да е максимално реалистично, че мога да направя всичко в този филм. Съответно се наложи да стана силна. Станах по-силна от всякога. Чувствах се добре и видях на какво съм способна. Чувствах се уверена, че мога да наритвам задници."

Зоуи се присъедини на червения килим към британския актьор, станал популярен с участието си в сагата "Здрач", Робърт Патисън. На 35-годишната звезда се пада не леката задача да поеме емблематичната главна роля на пазителя на Готъм Сити. Дългоочакваната премиера идва на 4-ти март в САЩ, след като снимките бяха отлагани няколко поредни пъти, заради ковид пандемията и положителната проба на Патисън през септември 2020 г.

За лондонската премиера Патисън облече широк сив блейзър и подходящи панталони, съчетан с черен пуловер. Визията допълни с черни обувки и сребърна гривна с верижка.

"Всеки можеше да види, че между Зоуи и Робърт има нещо наистина специално", казва режисьорът Мат Рийвс.

За ролята си Патисън сподели пред водещия Джими Кимъл:

"Когато облечеш костюма на Батман сякаш има особен вид задължение, което те кара да говориш по определен начин. Първоначално ми се искаше да разчупя този стереотип и да направя гласа да звучи по различен начин. Истината е обаче, че звучах абсурдно и отвратително и бях помолен да спра с експериментите."

Критиците не са особено благосклонни относно превъплъщението на британския актьор и изразяват опасенията си, че той не е подходящ за това амплоа. Засега Патисън не приема твърде лично тези думи и сподели, че е очаквал към себе си много повече яростни нападки.

Робърт е последният актьор, който влизя в ролята на Брус Уейн. Майкъл КийтънВал КилмърДжордж КлуниКрисчън Бейл и Бен Афлек са изобразили Брус Уейн и неговото алтер его на големия екран. Зоуи следва стъпките или да бъдем по-точни "лапите" на актрисите Мишел Пфайфър, Хали Бери и Ан Хатауей.

В предстоящия филм ще видим още и Колин Фарел в ролята на Пингвина, Пол Дейно като Гатанката, образът на любимия ни комисар Джеймс Гордън ще изпълни Джефри Райт и други.