Рут Колева – за жената без етикети

  • Сподели:
Рут Колева – за жената без етикети

Това не е поредната песен с кауза на Рут… Или такава, която може да мине незабелязано в сладникавия пролетен саунд. Далеч от този вкус, Рут Колева представя Salty - песен, която обръща представите и  отговаря на очакванията за качествена музика, поднесена чисто, без подправки.

Вдъхновена от месеца на жените Salty пoказва главната женска роля в болезнено откровена същност, ранимост, сила, гордост и хубост във всичките й форми. Видеото към песента е дело на режисьора Георги Манов и е своеобразен прочит на женската красота и самочувствие,  без етикети и социални внушения. Холивуд никога няма да приеме образа на момичетата, които участват в снимките към песента, но Salty подрежда едно истинско дефиле на високо вдигнатата глава и показва истината без тунинг и филтър.

В този проект Рут отново е с космополитния Георги Линев - Kan Wakan, който е продуцент на проекта. Музиката е създадена от българската гордост в американския музикален шоубизнес - Илияна Недялкова, композирала, заедно със ZAYN великолепната Entertainer. Salty излиза след поредица от успешни сингли на Рут Колева (Candy Coated, On My Way, All The Guys), получили ротация в Европа и Америка и продължава стабилната хит линия на единствената българска изпълнителка с актуално международно признание.

 

SALTY

Music - Chili AF & Georgi Linev

Produced by Georgi Linev

Video directed by Joro Manov

DOP - Krum Rodriguez

Video Co-Produced by Ruth Koleva and Amy Chapman