СКАНДАУ, 100 КИЛА и Иво Димчев пеят край морския бряг

  • Сподели:
СКАНДАУ, 100 КИЛА и Иво Димчев пеят край морския бряг

Най-популярните родни изпълнители ще зарадват своите фенове от сцената на Hacienda през горещия юли, сред тях са СКАНДАУ, 100 КИЛА, Били Хлапето и супер нашумелите рапъри MBT&BM и изключително талантливият Иво Димчев.

Уникалният по рода си DJ фестивал, който се организира по повод 10-та годишнина на клуба, продължава с гостуването на популярни диджеи покорили световните сцени. На 17 юли в Лозенец пристига италианския артист Федерико Скаво, а за 21 юли е планувано участие на изключително популярния John Acquaviva, създател на лейбълите Plus 8 и Definitive Recordings. Той ще проведе и онлайн семинар в заведението с хора от музикалния бранш, където ще разкрие новите предизвикателства пред колегите си от цял свят.

И тази година слоганът на Hacienda е Charizma Matter (#charizmamatter), а талисман на клуба е бобъра Рузвелт . “Ние винаги сме харесвали хората с харизма. Тези, които имат силата да бъдат себе си, да покажат това, което харесват и обичат, без да ги интересува мнението на другите. Имат стил на обличане, стил в музиката, която слушат, харесват изкуството и изгревите, искат да бъдат себе си, обичат да се веселят, танцуват и общуват истински. Хората с харизма са тези, които създават и тях може да ги познаете по това, което са направили, а не по това, което са казали“, споделя собственика на Hacienda Beach Димитър Тодоранов.

На 15 юли се открива и фестивалът на изкуствата „Арт Поток“. Началото на културните празници ще бъде поставено с откриването на изложба на художника Пламен Съботинков. На 16 юли от 19 ч. ще бъде прерязана лентата на експозицията „Без рамки“ в Историческия музей на Царево. Изложбата включва графики на художници от България, Румъния, Турция, Унгария, Сърбия и Северна Македония. Същата вечер от 21 ч. в читалище „Г.Кондолов-1914“ ще се играе постановката „Догодина по същото време“ от Бърнард Слейд с участието на Александра Сърчаджиева и Ненчо Илчев. На следващия ден, 17 юли от 19 ч., актьорът Ненчо Илчев ще прави фокуси за малки и големи, а също ще представи и „Забранената книга за фокуси. Тайните на 51 фокуса“ (Книгомания). Веднага след Ненчо Илчев на сцената пред Читалището в Царево излизат най-известните тик-токърки в България Сузи и Рени, които ще раздават автографи със своята дебютна книга „DUENDE“. От 21 ч. ще се състои премиерата на спектакъла „На живо“ от Яна Борисова, постановка на Димитър Коцев-Шошо, с участието на Алекс Сърчаджиева и Радена Вълканова. На 18 юли в By The Way-Лозенец драматургът Яна Борисова ще представи биографичната книга „ТЯ Цветана Манева“ с участието на актрисата, която тази година е гост на „Арт Поток“ в Лозенец.