''Смъртта може да почака'' с бляскава премиера в Лондон

  • Сподели:
''Смъртта може да почака'' с бляскава премиера в Лондон

Херцогът и херцогинята на Кеймбридж се присъединиха към принц Чарлз и Камила, херцогиня на Корнуол, за премиерата на филма "No time to die" в Лондон като почетни гости. Това е двадесет и петият филм от поредицата за Джеймс Бонд - "Смъртта може да почака".
Кейт Мидълтън изглеждаше зашеметяващо в своята златна рокля "Джени Пакъм" и елегантните обеци, които бе избрала от базираната в Лондон компания O'Nitaa. 
Уилям и баща му Чарлз бяха облечени в луксозни смокинги, а Камила бе решена в светлосиня рокля с деликатно покритие от мъниста.

На премиерата беше и самият Бонд, като 53-годишният Даниъл Крейг, отбелязва последното си излизане за титлата на агент 007.
В лондонския Royal Albert Hall присъстваха и останалите актьори от продукцията: Рами Малек, Леа Сейду, Лашана Линч и Ана де Армас, както и сценаристите Нийл Първис, Робърт Уейд и Фийби Уолър-Бридж. Изпълнителите на тематични песни Били Айлиш и Финиъс О'Конъл също бяха сред гостите.

Премиерата на "Смъртта може да почака" беше дълго забавена поради пандемията от COVID-19. Известно е, че кризата в общественото здраве продължава, редица медицински лица и членове на въоръжените сили бяха поканени в знак на благодарност за техния „изключителен принос към нацията", посочва се от двореца.
Вечерта е в полза на благотворителни организации, подкрепящи бивши и настоящи членове на специалните части на MI5, MI6, GCHQ и Великобритания.

Междувременно принц Уилям е президент на Британската академия за филмово и телевизионно изкуство (BAFTA) от февруари 2010 г. В допълнение към известните си награди, BAFTA провежда целогодишна международна програма от учебни събития и инициативи. Академията подкрепя и вдъхновява нововъзникващите таланти чрез семинари, майсторски класове, стипендии, лекции и наставнически схеми във Великобритания, САЩ и Азия.

 

''Смъртта може да почака'' предпремиерно от 30 септември и премиерно от 1 октомври само в кината на 2D, 3D, IMAX 3D и 4DX.