Sofia Finest: If life was a cocktail открива фестивала Sofia Summer Fest на 30 юни, 1 и 2 юли

  • Сподели:
Sofia Finest: If life was a cocktail открива фестивала Sofia Summer Fest на 30 юни, 1 и 2 юли

Акцент в програмата ще бъде специалният концерт на Орлин Павлов и Jivko Petrov Trio.

SOFIA FINEST се завръща това лято с още по-вълшебни коктейли, повече музика и артистични изпълнения. Събитието ще се проведе от 30 юни до 2 юли под надслов “If life was a cocktail” („Ако животът беше коктейл“).

Всеки един от трите дни ще бъде посветен на различна тема, която ще развълнува ума и сетивата ни с разнообразни културни изживявания и вълшебни коктейли.
Събитието ще бъде откриващо за добре познатия фестивал Sofia Summer Fest, а локацията е Южен парк 2 (между музей „Земята и хората“ и Park Center).

Второто издание на SOFIA FINEST ще добави към интересните коктейли микс от различни вълнуващи активности, концерт с участието на Орлин Павлов и селектирани диджей сетове, като всичко това ще разкрие нови страни от коктейлната и градска култура на столицата.

На 30 юни 2023 г. ни очакват различни проявления на темата „Изкуство“ под формата на изложби, арт инсталации, актьори на кокили и любимото ни „рисуване и вино“ (със записване на място), за да се потопим изцяло в магията на изкуството. Входът ще е свободен.

На 1 юли 2023 г. между 16 и 20 часа ще се понесем на музикалните DJ вълни на Marten и Artone, които ще нагорещят атмосферата със специални селекции от hip hop, soul, Funk , nu disco и deep & soulful house. Веднага след това, от 20 часа, ще се забавляваме с изключителния и любим на публиката Орлин Павлов и виртуозното Jivko Petrov Trio, които ще ни потопят в духа на поп и джаз музиката. 

Билет за музикалния ден на SOFIA FINEST може да си вземете от тук: https://www.eventim.bg/en/tickets/sofia-finest-orlin-pavlov-jp3-dj-marten-artone-sofiya-summer-fest-614119/event.html

На 2 юли 2023 г. темата „Пътешествия“ ще ни поведе на вълнуващи приключения из близки и далечни страни, докато гледаме и слушаме фантастични истории на пътешественици и авантюристи, които обикалят света и попиват от „вкусовете на живота“. Организаторите са подготвили специален куиз, в който могат да участват до 20 отбора напълно безплатно. А любителите на бордовите игри ще могат да прекарат неделния следобед, докато разучават новата българска игра “New York Bastards“. Входът отново ще бъде свободен.

През трите дни SOFIA FINEST ще работи от 16:00 до 22:00 ч. Посетите ще могат да се насладят на изкусителни коктейли на баровете на Johnnie Walker, Gordon’s, Tanqueray, Monin, Cellini, Acqua Panna & San Pellegrino, Efes, Chandon Garden Spritz, Baileys и още много други.

SOFIA FINEST: IF LIFE WAS A COCKTAIL е вашият летен коктейл от емоции. Очакваме ви от 30 юни до 2 юли на територията на Sofia Summer Fest, в парка зад музей „Земята и хората“!

Научете повече на Sofia FinestОчакваме ви!