Стартира продажбата на билети на най-пакостливото приключение на лятото Миньоните 2

  • Сподели:
Стартира продажбата на билети на най-пакостливото приключение на лятото Миньоните 2

Бъдете сред първите, които ще открият сезона на летните кинозабавления от 1 юли само в кината.

От 20 юни, стартират продажбите на билети за най-пакостливото приключение на лятото – Миньоните 2. Най-нетърпеливите фенове вече могат да са спокойни, че ще бъдат сред първите, които от 1 юли, само в киносалоните, ще изживеят новата глава от шеметните приключения на неповторимите жълти разбойници.

Във филма вездесъщите мъници предлагат безценната си „помощ“ на едва 12-годишния, но вече порядъчно проклет Гру, който крои пъклен план да се превърне в най-великия злодей в историята. 

Изпълнен с редица поп-културни препратки и закачки, много музика, неспирен екшън и най-вече със забележително чувство за хумор, Миньоните 2 предлага свежа и оригинална история със сърце и душа, по подобие на ранните филми на Illumination, които превърнаха студиото в еталон за качественото кинозабавление, а миньоните в едни от най-колоритните и обичани герои на всички времена.

По традиция Миньоните 2 идва в родните кина озвучен на български език, като гласът на един от най-ярките и шеметни образи във филма принадлежи на правещия дебюта си в подобна роля известен комик и телевизионен водещ Николаос Цитиридис.

За първи път обаче, зрителите у нас ще имат възможност да се насладят на Миньоните 2 и в оригиналния му език, на специални субтитрирани прожекции в избрани киносалони. 
Бъдете сред първите, които ще изживеят шеметното приключение Миньоните 2 от 1 юли само в кината на 2D, 3D и 4DX. Билетите са в продажба. 

Огромен фен на суперзлодейската супергрупа, известна като „Злите шест“, 12-годишният Гру крои злодеяние, което да му осигури място сред неговите идоли и да подсигури „проклетото“ му бъдеще. Верни помощници в това начинание са миньоните, начело с Кевин, Стюарт, Боб и Ото (новият миньонски герой с брекети и отчаяна нужда да угажда), с които изгражда първата си злодейска бърлога, експериментира с оръжия и изпълнява първите си мисии.

Когато „Злите шест“ отстраняват своя лидер, легендарния боец Див Пердах, Гру се явява на интервю, за да стане най-новият им член, но нещата (меко казано) не протичат по най-добрия за него начин.

Твърдо решен да им докаже злодейските си качества, Гру открадва ценен камък, превръщайки се в смъртен враг на групата. Докато бяга, Гру получава помощ и насоки от неочакван източник – самия Див Пердах, и открива, че дори и злодеите понякога се нуждаят от малко помощ.

Предвождан от оригиналните автори на франчайза, Миньоните 2 е продуциран от създателя и изпълнителен директор на Illumination Крис Меледандри и дългогодишните му сътрудници Джанет Хийли и Крис Рено. Филмът е режисиран от завръщащия се към поредицата Кайл Балда (Аз, проклетникът 3, Миньоните), а ко-режисьори са Джонатан дел Вал (Сами вкъщи) и Брад Ейбълсън (Семейство Симпсън).

Убийственият 70-тарски саундтрак е дело на легендарния музикален продуцент и носител на „Грами“ Джак Антонов. Освен Николаос Цитиридис, в озвучаването на филма се включват Петър Бонев, Станислав Пищалов, Ана-Мария Лалова, Василка Сугарева, Мариета Петрова, Георги Спасов, Явор Караиванов, Димитър Тодоров, Симона Нанова, Димитър Тодоров и др.