Ставаме част от бандата на Лошите момчета от 15 април само в кината

  • Сподели:
Ставаме част от бандата на Лошите момчета от 15 април само в кината

Може да са лоши, но са толкова добри в това

На 15 април членовете на изпечената престъпна банда Лошите момчета ще направят най-дръзката си измама до момента – ще се превърнат в образцови граждани. Проблемът е, че да си добър изобщо не е забавно. Създаден по първите две книги от едноименната поредица бестселъри на New York Times, които дебютираха и на българския пазар от издателство Робертино, филмът е изключително забавна и развлекателна екшън комедия, вдъхновена от някои от най-популярните класики в криминалния жанр като Бандата на Оушън, Глутница кучета, Зад волана и поредицата за Джеймс Бонд. 

С Лошите момчета, отговорното за редица обичани анимационни хитове студио DreamWorks Animation поема в нова и смела творческа посока. Великолепен и стилизиран дизайн, комбинация между класическа и компютърна анимация, изкусно операторско майсторство, „престъпен  саундтрак и разбира се, грабваща и интригуваща история – резултатът от сбора на всички тези елементи, цялостният тон и атмосферата, е поглъщащо киноизживяване, различно от всеки един друг анимационен филм до момента. Но каква е рецептата за създаването на подобно кинобижу? Специално видео ни отвежда зад кулисите на Лошите момчета, където режисьорът Пиер Перифел разкрива какъв е перфектният план за създаването на перфектния филм.

Лошите момчета очакват зрителите в кината от 15 април, а малцина избрани вече имаха възможност да се насладят на иновативната анимация и уникалните приключения на „атрактивната петорка“. На 9 април фенове, деца и родни звезди, сред които Мартин Захариев, Китодар Тодоров, Павел Николов от хип-хоп дуото Павел и Венци Венц, Албена Михова, Петър Калчев и Мартен Роберто, станаха част от бандата на Лошите момчета на специална гала премиера в Cinema City в Мол Парадайс. Събитието беше белязано от уникалната атмосфера на Лошите момчета и наред с незабравимото филмово изживяване предложи на гостите редица изненади, а най-малките получиха възможност да се запознаят и с актьорите, които  озвучават ролите в дублираната версия на филма. 


На света никога не е имало петима приятели, толкова печално известни с лошата си слава, колкото Лошите момчета – ослепителният джебчия г-н Вълк, опитният разбивач на сейфове г-н Змия, хладнокръвният майстор на дегизировките г-н Акула, лесно палещият се „повече мускули, по-малко акъл“ г-н Пираня и притежаващата изключително остър език г-жа Тарантула.

След години на безчет обири и от позицията на най-издирваните злодеи в света, бандата най-накрая е спипана и за да ги спаси от затвора, г-н Вълк сключва сделка (която няма намерение да спазва) – Лошите момчета ще станат добри. Но дали? 
Под ръководството на ненадминатия символ на доброто в техния град – очарователното (но доста арогантно) морско свинче професор Рупърт Мармалад Четвърти – Лошите момчета се заемат да заблудят света, че са влезли в правия път.

Скоро обаче г-н Вълк започва да подозира, че правенето на добро наистина може да му даде това, за което винаги е копнеел тайно: да бъде приет (и то такъв, какъвто е). Когато нов злодей заплашва града, г-н Вълк се наема да убеди останалата част от бандата да станат... Добрите момчета. 

Режисьор на Лошите момчета е Пиер Перифел (Кунг-фу панда), а сценаристи са Итън Коен и Хилъри Уинстън, по поредицата романи на Арън Блейбли. Продуценти са Деймън Рос и Ребека Хънтли. Изпълнителни продуценти са Арън Блейбли, Итън Коен и Патрик Хюс.

Ролите на бълграски озвучават Георги Стоянов, Владимир Зомбори, Албена Михова, Росен Русев, Петър Калчев, Живко Джуранов, Августина-Калина Петкова, Ана-Мария Лалова и др. 

Ставаме част от бандата на Лошите момчета от 15 април само в кината.