Стефан Вълдобрев празнува рожден ден с Обичайните заподозрени

  • Сподели:
Стефан Вълдобрев празнува рожден ден с Обичайните заподозрени

Стефан Вълдобрев и „Обичайните заподозрени“ (Веселин Веселинов - Еко, Стоян Янкулов - Стунджи, Иван Лечев и Мирослав Иванов) ще зарадват многобройните си фенове в София на 20 май.

Това е първата изява на открито на бандата от над половин година насам и е навръх рождения ден на талантливия автор, изпълнител на песни и актьор. Мястото също не е случайно - Стефан Вълдобрев и компания ще открият новата лятна сцена „Арена София“ в парк Борисова градина. Партито с мега хитовете на бандата, което обещава да се превърне в грандиозен старт на предстоящия концертен летен живот, се организира от BGTSC, съвместно с Loud Concerts. Специално обособените барове, предлагащи храни и напитки, ще се погрижат за още по-доброто настроение на присъстващите.

Билетите за концерта на Стефан Вълдобрев и „Обичайните заподозрени“ вече са в продажба на промо цента от 15 лв, а след това ще бъде 20 лева. На 20 май стойността за влизане на концерта ще бъде 25 лева.

Концертът ще се проведе при стриктно спазване на епидемиологичните мерки, според настоящата заповед на Министъра на здравеопазването: използване на не повече от 50% от капацитета на Арена София, носене на защитни маски за лице.