Strauss Wiener Orchester с коледен концерт в НДК

  • Сподели:
Strauss Wiener Orchester с коледен концерт в НДК

Легендарният Strauss Wiener Orchester  се завръща за традиционния си Коледен концерт у нас на 9 декември в зала 1 на НДК. Един от най-успешните музикални експорти на Виена в света ще включи в репертоара си иконичните валсове и полка, създадени първоначално от династията Щраус.
Концертите на Strauss Wiener Orchester са истинско пиршество за сетивата – 120 минути класика, изпълнена от безкомпромисни виртуози, солисти с визия на холивудски звезди и аристократичен дрес код. София е една от любимите дестинации на Strauss Wiener Orchester  заради изключително сърцатия отклик на публиката тук. Не случайно през 2019 г. мениджмънтът избра именно пърформансът в НДК, за да увековечи за поколенията на DVD магията на Щраус.
Strauss Wiener Orchester  представят своите емоционални музикални интерпретации както във Виена, така и на международни фестивали и концерти по цял свят, като утвърждават своята репутация на ощастливители в изкуството през последните четири десетилетия.
„Всички музиканти от Strauss Wiener Orchester  са изключителни, способни да спечелят всяка аудитория, дори и най-модерната“, пише The Washington Post, а редица други международни медии, сред които и New York Times, описват Strauss Wiener Orchester като един от най-брилянтните световни оркестри.