Сцени от един красив несемеен живот във Венеция

  • Сподели:
Сцени от един красив несемеен живот във Венеция
Появата на Оскар Айзък и Джесика Честейн на червения килим по повод филмовия фестивал във Венеция, ги циментира като холивудски икони до края на събитието.
Между двама им се долавя приятна ненатрапчива, приятелска химия.
В същото време обаче кипи и някаква скрита интимност. Не можем да забравим онзи момент от фотосесията на червения килим, когато Джесика е облегнала ръката към тялото на Айзък, той я изпива с поглед за момент, погалва я и я целува от вътрешната част на ръката, след което и двамата се прегръщат.
Беше си доста горещо, а хората коментираха, че не могат да повярват как двойката колеги реално не са съпрузи.
Джесика Честейн беше облечена в червена рокля на Versace, а изборът на Айзък беше да заложи на синьо-черен костюм Prada.

"Сцени от един семеен живот" е телевизионен сериал, който ще направи своя дебют на 12 септември по НВО.
Венецианският филмов фестивал прожектира всичките пет епизода в рамките на пет часа.

Ако „Сцени от един семеен животви звучи познато, това е така, защото се основава на провокативен телевизионен сериал от 1974 г., написан и режисиран от шведския театрален и филмов режисьор, Ингмар Бергман. 
По-късно той беше съкратен и освободен театрално, превръщайки се в успех на арт хаус средите в Съединените щати. 

През 2019 г. "Сцени от един семеен живот" е било и поставка в Малък градски театър "Зад канала" под режисурата на Крис Шарков и сценографията на Никола Тороманов-Фичо.

Този нов прочит на драмата от Бергман, е адаптирана от Хагай Леви - израелски писател, режисьор и продуцент, който е най-известен със създаването на поредицата "In Treatment" и "The affair".
В скорошно интервю за Vanity Fair, Леви открехна завесата и сподели, че дуото Айзък и Честейн, които са добри приятели от дните си в академията "Джулиард", запазиха светлината на снимачната площадка със свои лични шеги по време на снимките в Ню Йорк. Комфортът помежду им бил нещо очевидно и уютно.

Джесика и Оскар не се събират за първи път заедно на екран. Двамата вече имат зад гърба си общ проект - участието им в криминалната драматична лента "А most violent year" 2014 г.
Актьорите и дългогодишни приятели от колежа, описват близките си отношения като „едновременно благословия и проклятие", когато става дума за изобразяване на двойка, връзка, интимност и доверие, но позволяваща и своето лично пространство.