Тази Коледа ще е различна - посрещаме ''Брутална нощ'' в кината от 2 декември

  • Сподели:
Тази Коледа ще е различна - посрещаме ''Брутална нощ'' в кината от 2 декември

Внимавайте какво си пожелавате

Тази Коледа „тиха нощ, свята нощ“ ще бъде мираж. Тази Коледа се готвим за Брутална нощ – експлозивен, изпълнен с много черен хумор екшън от режисьора на Хензел и Гретел: Ловци на вещици Томи Виркола и продуцентите на хитовете Никой, Джон Уик, Атомна блондинка, Дедпул 2, Бързи и яростни: Хобс и Шоу и Убийствен влак, който ще ни разкрие, че винаги трябва да „залагаме на червено“. 

Навръх Бъдни вечер група въоръжени наемници проникват в имението на богато семейство с идеята да осъществят най-лесния и голям удар в живота си, в размер на 300 млн. долара.

Всичко върви по мед и масло, докато не се натъкват на най-очаквания белобрад гост по това време от годината, който обаче съвсем не е милият и добродушен старец, когото всички познаваме.

Свършил най-важната си задача за вечерта, Дядо Коледа е твърдо решен да не изневерява на принципите си и да се измъкне през комина, без да се замесва в хорските проблеми, но искреното желание на малката Труди, хваната за заложник с останалата част от ексцентричното си семейство, го въвлича в конфликта и скоро всички непослушни ще открият, че липсата на подарък за празника ще е най-малката им грижа. 

Първият трейлър на Брутална нощ ни запознава с нетипичния Дядо Коледа в лицето на звездата Дейвид Харбър (Stranger Things, Хелбой, Черната вдовица) и разкрива неподражаемата атмосфера на филма, който умело комбинира елементи на екшън трилър, комедия и вълшебна приказка.

Отдаващ почит на коледни класики като Умирай трудно и Сам вкъщи, Брутална нощ ще предложи на зрителите в киносалона едно различно, празнично развлечение. 

Режисьор на Брутална нощ е Томи Виркола (Мъртвешки сняг, Хензел и Гретел: Ловци на вещици), по сценарий на Пат Кейси и Джош Милър (Соник: Филмът, Соник: Филмът 2). Продуценти са Дейвид Лийч (Бързи и яростни: Хобс и Шоу, Убийствен влак), Кели Макормък и Гай Данела, a в ролите са Дейвид Харбър, Джон Легуизамо, Еди Патерсън, Кам Джигандей, Алекс Хасъл, Алексис Лаудър, Бевърли Д‘Анджело и др. 

Дядо Коледа ще раздава справедливост в Брутална нощ от 2 декември само в кината.