ТОНИ създава „Приятелство“ по личен текст и музика

  • Сподели:
ТОНИ създава „Приятелство“ по личен текст и музика

Много различен, но очаквано мелодичен е новият проект на ТОНИ.

„Приятелство“ събира емоциите от едно пътeшествие-толкова ярко, че се превръща в песен.
„Приятелство“ е като финалния щрих от това пътуване. Всъщност песента беше написана преди това, с текст на английски език и различна ритмика.  Но след толкова силно изживяване, каквото беше нашето пътешествие. с толкова добри приятели и въздействащи моменти, името и актуалният вариант на песента сякаш сами ме избраха“- споделя Тони. 

Песента е първата, която очарователната изпълнителка издава за 2023-та година. Аудиото е подкрепено от Музикаутор, като в него важна роля играе българският продуцент Mr. Moon.  В уникалния си стил Младен Димитров а.к.а Mr. Moon прави актуалната ремиксирана версия, готова да бъде „облечена“ в режисьорското решение на Росица Фердинандова. 

„Нестандартен се получи клипа на „Приятелство“- разказва Тони- Видеото всъщност е анимиран разказ. Сюжетът буквално разкриват моменти от пътуването до Рим и Маракеш, но и метафорично отключват искрата за пътешествие до любовта, надеждата и приятелството.“ 

Кадрите към „Приятелство“ Тони заснема в непринудени моменти, показвайки страхотни кътчета от италианската столица и романтично Мароко. Особен белег в съзнанието на изпълнителката остават миговете в смайващите градини на Мажорел, синята вила „Оазис“ и музеят на Ив Сен Лоран в обятията на Маракеш.

Всичко това получава своето музикално място в проекта, майсторски представено от емблематичният глас на ТОНИ. 
Enjoy!