ТОНИКА СВ изненадва с първи концерт в София за лятото

  • Сподели:
ТОНИКА СВ изненадва с първи концерт в София за лятото

Неповторимата и обичана българската група ТОНИКА СВ ще стъпи за първи път на сцената на Кино Кабана, на 11 август - следващата сряда. Това ще бъде първият концерт на групата в София, след дълго затишие, а “феновете ще чуят само и единствено хи-то-ве”, обещават с усмивка от групата. След загубата на прекрасната Ваня Костова, групата ще пее и в нейна памет, а на сцената в Кино Кабана ще бъдат: Милица Божинова, Ралица Ангелова, Драгомир Димитров, Теодор Шишманов и самият Стефан Диомов.

Тоника СВ е сформирана на 12 март 1980 г. в гр. София след национален конкурс на Ансамбъла към Главно управление на Строителни войски (ГУСВ), a основател и ръководител е Стефан Диомов. След толкова години изпълнени със страхотни български песни, награди и отличия, турнета и концерти, преди броени дни Тоника СВ взе и специалната награда на БГ радио - “БГ Вдъхновение” на името на Ана Мария Тонкова. Наградата е символ за изключителен принос и пример за всеотдайност към българската музика.

На 11 август в лятното Кино Кабана, феновете на ТОНИКА СВ ще чуят и ще изпеят заедно с тях всичките им обичани и неповторими песни, издържали проверката на времето и грабнали сърцата на поколения българи. Сред тях са: "Приятели", "Един неразделен клас", "Здравей как си", "Кой ще каже какво е любов", "Сутрин рано, вечер късно", "Люлякови нощи" и много, много други, които ще донесат неповторими емоции и настроение на всички присъстващи.