Три актриси, дузина истински истории и едно ''Извънредно неудобно''

  • Сподели:
Три актриси, дузина истински истории и едно ''Извънредно неудобно''

Стефания Колева, Здрава Каменова и Богдана Трифонова с премиера на новата си постановка в четири града през септември

Стефания Колева, Здрава Каменова и Богдана Трифонова ще направят премиера на новата си комедия „Извънредно неудобно“ в четири града през септември.

Постановката е третата от успешната авторска поредица, включваща представленията „Извънредно положение“ и „Извънредно любовно“.

„Извънредно неудобно“ отново представя истински истории, събирани от живота. Този път те са обединени от неудобството, срама, конфузните ситуации, които всички преживяваме.

Публиката ще се забавлява с разкази за домашни любимци, хипохондрици, гръцки остров, японско турне, деца, свекърви, една варицела, три раждания… 

Разбира се, всичко това ще бъде в компанията на музика, танци и неповторимото чувство за хумор на трите актриси, които признават, че изобщо не им е неудобно да поканят зрителите на новата си постановка. 

„Извънредно неудобно“ е по идея на Здрава Каменова в съавторство с Богдана Трифонова. Композитор на музиката е Добромир Кисьов, а художник по костюмите - Стефания Колева.

Премиерата на „Извънредно неудобно“ ще бъде в четири града. Всичко започва в Пловдив на 9 септември, следват София на 13 септември, Варна на 20 септември и Бургас на 30 септември.

Предстоят още дати в страната и чужбина.

Комедийната театрална поредица „Извънредно…“ е изключително успешна, като само за последната година „Извънредно положение“ и „Извънредно любовно“ са гледани от близо 35 000 души публика в над 20 града.